Elcykler til damer - ekstra kræfter til cykelturen

Elcykler er blevet et mere og mere almindeligt element i bybilledet. Med en elcykel komme du hurtigere og nemmere igennem cykelturens udfordringer. Her på siden finder du nogle af markedets bedste elcykler til damer.

SCO's nye elcykel-display: CYCLEPLAY

Find en elcykel til damer på Bilka.dk

Mangler du noget ekstra hjælp til cykelturen? Hvis du ofte tænker, at bakker og modvind helt eller delvist ødelægger glæden ved cykelturen, kan en elcykel til damer være lige noget for dig. El-cyklen er i udgangspunktet en almindelig cykel, der dog er udstyret med en hjælpemotor, der giver dig ekstra kræfter, når du cykler. Det betyder, at cykelturen på den måde bliver mindre hård – selv i modvind og opad stejle bakker – og at du kan tilbagelægge længere strækninger hurtigere.

  • Ekstra hjælp på turen
  • Kom hurtigere fremad – selv i modvind
  • Kvalitet fra anerkendte cykelbrands


Du finder din nye dame elcykel på Bilka.dk. Her har vi nemlig et stort udvalg både i en dame- og herreversion til dem der har brug for elmotorens hjælp. I udvalget er der mange forskellige slags og typer at vælge imellem, så her finder du også en, der passer til dine behov. Vores elcykler er fra det anerkendte brand SCO, der producerer elcykler såvel som andre cykeltyper. Heriblandt shoppere, citybikes, mv. Alle cyklerne kommer i den bedste kvalitet, i et stilrent design og til gode priser.

Hvilken model skal jeg vælge?

Der er efterhånden mange forskellige modeller og typer af elcykler, hvorfor du derfor kan være i tvivl om, hvilken du skal vælge. Det er først og fremmest et spørgsmål om at vælge den, der passer til dine behov. Derfor skal du finde ud af dem først. Der er nemlig forskel på, hvilken cykel du skal vælge, hvis du fx primært skal bruge den til at transportere børnene til og fra institution, eller om det er meningen, at du skal køre hurtigt, langt – eller begge dele – på den. Det er motorens og dennes effekt, der er afgørende for, hvor meget hjælp du får til at cykle. I udgangspunktet hedder det, at et jo større batteri, jo flere kilometer kan du køre per opladning. Har du brug for hjælp til valget? I vores guide kan du få hjælp og tips til at vælge den rigtige el-cykel og få endnu flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge en el-cykel.

Køb en dame elcykel her på siden i dag

Når du har fundet den elcykel, der passer bedst til dig, dine og måske også familiens cykel- og transportbehov, kan du bestille den hjem fra siden her. Vær opmærksom på, at elcykler ikke leveres i samlet tilstand. Hvis du endnu ikke har prøvet kræfter med at samle sådan en før, kan du i vores video-guide få hjælp til samling af elcykel – og i denne kan du se og høre meget mere om, hvordan du forlænger din elcyklens batterilevetid.