Garmin Edge 820 cykelcomputer

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Garmin Edge 820 cykelcomputer

Edge 820 er den lette og kompakte touchscreen-cykelcomputer til seriøse cykelryttere, der har brug for GPS-navigation og højdemåler, som fortæller dig hvor hurtigt, hvor højt og hvor langt du har kørt. Uanset om du træner til den næste konkurrence eller ønsker at opnå dine personlige mål, giver Edge 820 dig omfattende performanceovervågning som VO2 max1 estimering, restitutionsanbefaling1 og avanceret cykledynamik2. Inklusive GroupTrack3 som holder styr på gruppen, Strava Live-segmenter på enheden, Smart Notifications4 og tilpassede apps og widgets fra Connect IQ™.

 
Eventyrere og turcyklister, gør jer klar til outdooroplevelser med Edge Explore 820, den kompakte cykelcomputer til dig, der ønsker komfort og omfattende navigation på din næste tur. Med kapacitiv touchscreen og sving-for-sving-GPS-navigation på og uden for vejene. GroupTrack3 giver mulighed for gruppesporing, så du ved, hvor dine cyklevenner er, selv når gruppen ikke er samlet. Med adgang til en
række connectede funktioner4 som Smart Notifications og tilpassede apps og widgets fra Connect IQ™. Inklusive indbygget registrering af uheld5 og kompatibilitet med Varia™ Rearview cykelradar for øget cyklistopmærksomhed.
 
 
1 I brug med effekt- og pulsmåler.
2 I bruge med Vector™ effektmåler.
3 Parret med en kompatibel smartphone. Læs mere på Garmin.com/ble.
Alle LiveTrack-kompatible Edge-enheder kan deltage i GroupTrack, men der kræves Edge 820/Edge Explore 820 for at følge gruppen på skærmen. GroupTrack kan følge op til 50 cykelryttere.
4 Parret med en kompatibel smartphone. Læs mere på Garmin.com/ble.
5 Registrering af uheld er primært designet til landevejscykling.

Varenummer 100446820
ID 000000000086829381-EA
Model
  • Garmin Edge 829
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig