Cykelanhænger

Med en cykelanhænger får du masser af frihed til at transportere både dig selv og ungerne rundt uden bil. Vi har mange forskellige cykelanhængere og cykeltrailere i sortimentet.

Cykelanhænger – ekstra plads på cyklen

Er du vild med at springe på cyklen, men mangler ekstra plads til indkøb eller til at transportere børnene til og fra daginstitution? Med en cykelanhænger får du masser af frihed til at transportere både dig selv og ungerne rundt, uden at bilen skal ud og køre. Cykelanhængeren er et genialt redskab både til korte og længere ture, eftersom at børnenes komfort og sikkerhed er høj. Vi har forskellige cykelanhængere og cykeltrailere i sortimentet, så du kan roligt gå ombord og finde den løsning, der passer bedst til din familie. Gå efter den model, der bedst opfylder jeres behov - skal den kunne spændes efter en cykel, og hvor mange børn, skal den kunne rumme? Tag et kig på udvalget i dag!

 

Hvorfor vælge en cykelanhænger?

Der er utallige gode grunde til at investere i en cykelanhænger eller cykeltrailer. Det er ikke alle familier, der har råd til eller behov for at eje en eller to biler, hvorfor de så benytter sig af andre alternativer. Cyklen er et glimrende alternativ til bilen, hvis ellers der er plads til børnene, indkøb osv. En cykelanhænger til børn kan på mange måder opfylde de behov, et bagsæde i bilen ellers udfylder. Der er selvfølgelig grænser for, hvor langt du orker at fragte dine børn og dagligvarer, men ikke desto mindre giver denne løsning dig masser af frihed, som en bil ikke giver. Start dagen ud med en frisk cykeltur og mød veloplagt op der, hvor du kommer frem.

  • Slip for at hænge i trafikken, og spar tid i hverdagen
  • Spar på pengepungen, og få masser af motion
  • Giv børnene en god oplevelse med cykeltraileren

De fleste cykeltrailere har plads til to børn, som begge spændes forsvarligt fast. Husk, at børnene, der sidder i anhængeren, altid skal bære cykelhjelm. Hent begge børn i anhængeren eller tag en god ven fra børnehaven eller skolen med. Børnene vil elske det!

 

Cykler til hele familien

Når børnene bliver store nok til selv at navigere rundt i trafikken, kan en børnecykel være det næste skridt. Denne fås både med og uden støttehjul, hvilket hjælper til at få en god balance i starten. Børnene kan tilmed være med til at sætte deres eget personlige præg på cyklen med diverse cykeludstyr til børn. Giv fx cyklen et pift med en sjov ringeklokke. Før I triller afsted - børn som voksne - er det naturligvis vigtigt, at I har sikkerheden på plads. Og det betyder, at alle er iført cykelhjelm og cykellygter, til når det bliver mørkt.

 

Køb cykelanhængeren i dag!

Hos Bilka er vi mere end bare en butik - vi står for oplevelser til hele familien. Og derfor kan du til enhver tid bestille det, du står og mangler for at få familiens cykeltur op og køre. Uanset hvad du skal bruge af udstyr til din eller dit barns cykel, kan du finde det online her hos os. Køb det hjem i dag og få det leveret lige til døren.