Få din cykel samlet

Vælg mellem onlinesamling og butikssamling

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

Når du køber din cykel hos os, har du forskellige muligheder for at få din nye cykel samlet. På den måde slipper du slipper for at finde hoved og hale i brugsanvisningen, og du bliver fri for alt det pap og affald som det efterlader.

Onlinesamlinger

Én af de muligheder, du har, er at bestille cykelsamlingen online og få cyklen leveret på din hjemmeadresse. Det gør du ved at lægge den vare i kurven, som du ønsker. Herefter fortsætter du til 'Levering', hvor du ka' tilvælge cykelsamling for 349 kroner.

Vi sørger herefter for, at din cyklen bliver samlet,  så den er klar til brug, så snart den lander på din hjemmeadresse! Vi finjusterer desuden både bremser og gear. Vi monterer ikke eventuelt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv.  

 

 

Butikssamlinger

Den anden mulighed du har for at få din cykel samlet, er butikssamlinger. Butikssamlingen kan kun bestilles og købes i vores butikker, og cyklen skal afhentes i butikken igen.

Samlingen af cyklen udføres i vores butikker af en cykelmekaniker, der sørger for, at din cykel er klar til brug, når du henter den. Mekanikeren sørger desuden for, at alt ekstraudstyr som lås, lygter og kurv er monteret.

En butikssamling af en mekaniker koster 399 kroner. 

Se vores store udvalg af cykler