Bokseudstyr til den hårdtslående sport

Boksning er en idrætsgren, hvor du bruger din krop utrolig meget. Det er en hård og udfordrende træningsform, men en ting er sikkert – du kommer i en fantastisk form. For at komme godt i gang med denne hårdtslående sport er det en god idé at anskaffe det nødvendige bokseudstyr, som du finder her på siden. Vælg mellem forskellige typer af boksebolde, handsker og andet uundværligt udstyr til boksning.

21 produkter
Fås i 5 længder
799 kr.
Fås i 5 længder
449 kr.
Fås i 5 længder
1.199 kr.
Ideel til boksetræning
69 kr.
Nem at forme for optilmal tilpasning
29 kr.
Fås i 5 længder
1.099 kr.
Fås i 5 længder
899 kr.
Fås i flere størrelser
299 kr.
Fås i 3 varianter
Fås i flere størrelser
299 kr.
Fås i 3 varianter
Everlast evergel vægthandske
299 kr.
Fås i 2 varianter
Fås i 3 størrelser
599 kr. - 999 kr.
Fås i 3 varianter
Fås i flere størrelser
249 kr.
Fås i 4 varianter

Køb bokseudstyr online

Boksning giver dig kondition, muskelstyrke og balanceevne. Det typiske bokseudstyr er boksepude, sjippetov og naturligvis handskerne. Med disse redskaber kan du lave mange forskelige øvelser, som styrker din boksning. Et andet typisk element, når du træner boksning, er løb.

Boksning er en både udfordrende og alsidig måde at træne på. For mange er boksetræningen også med til, at de kan få afløb for deres frustrationer, når de slår løs på en boksesæk. Boksning kan naturligvis dyrkes i de traditionelle bokseklubber, men efterhånden er der også mange fitnesscentre, som tilbyder boksetræning eller træning, som er inspireret af den hårdslående sport.

Se udvalget af bokseudstyr på Bilka.dk, og shop i dag. Det er både nemt og hurtigt.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand