Bokseudstyr til den hårdtslående sport

Boksning er en idrætsgren, hvor du bruger din krop utrolig meget. Det er en hård og udfordrende træningsform, men en ting er sikkert – du kommer i en fantastisk form. For at komme godt i gang med denne hårdtslående sport er det en god idé at anskaffe det nødvendige bokseudstyr, som du finder her på siden. Vælg mellem forskellige typer af boksebolde, handsker og andet uundværligt udstyr til boksning.

21 produkter
Fås kun online
My Hood boksehandsker i kunstlæder til børn.
139 kr. - 149 kr.
Fås i 2 varianter
Fås i 5 længder
799 kr.
Fås i 5 længder
599 kr.
Fås i 5 længder
1.199 kr.
Fås i 5 længder
1.099 kr.
Fås i 5 længder
999 kr.
PU materiale
149 kr.
Fås i 3 størrelser
599 kr. - 999 kr.
Fås i 3 varianter

Køb bokseudstyr online

Boksning giver dig kondition, muskelstyrke og balanceevne. Det typiske bokseudstyr er boksepude, sjippetov og naturligvis handskerne. Med disse redskaber kan du lave mange forskelige øvelser, som styrker din boksning. Et andet typisk element, når du træner boksning, er løb.

Boksning er en både udfordrende og alsidig måde at træne på. For mange er boksetræningen også med til, at de kan få afløb for deres frustrationer, når de slår løs på en boksesæk. Boksning kan naturligvis dyrkes i de traditionelle bokseklubber, men efterhånden er der også mange fitnesscentre, som tilbyder boksetræning eller træning, som er inspireret af den hårdslående sport.

Se udvalget af bokseudstyr på Bilka.dk, og shop i dag. Det er både nemt og hurtigt.

Tilpas udvalget
×
Kategori
Brand
Farve
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies