Bokseudstyr

Bokseudstyr til den hårdtslående sport! Boksning er en idrætsgren, hvor du bruger din krop utrolig meget. Det er en hård og udfordrende træningsform, men en ting er sikkert – du kommer i en fantastisk form. For at komme godt i gang med denne hårdtslående sport er det en god idé at anskaffe det nødvendige bokseudstyr, som du finder her på siden. Vælg mellem forskellige typer af boksebolde, handsker og andet uundværligt udstyr til boksning.

Tilbage til fitnessudstyr >

 

29 produkter
Fås i 5 længder
1.099 kr.
Fås i 5 længder
899 kr.
Fås i flere størrelser
299 kr.
Fås i 3 varianter
Fås i flere størrelser
299 kr.
Fås i 3 varianter
Fås i flere størrelser
249 kr.
Fås i 4 varianter
PU materiale
149 kr.
Fås i 3 størrelser
599 kr. - 999 kr.
Fås i 3 varianter
Monteret med svejset kæde til ophængning
1.499 kr.
Plet handsker PU kunstlæder
519 kr.
Lavet i PU kunstlæder med mesh inderhandske så du kan ånde
399 kr.
Monteret med svejset kæde til ophængning
1.999 kr.

Bokseudstyr til amatører og professionelle

Boksning er en både udfordrende og alsidig måde at træne på, og med boksning kan du både forbedre din kondition, muskelstyrke og balanceevne. For mange er boksetræningen også med til, at de kan få afløb for deres frustrationer, når de slår løs på en boksesæk. Boksning kan naturligvis dyrkes i de traditionelle bokseklubber, men efterhånden er der også mange fitnesscentre, som tilbyder boksetræning eller træning, som er inspireret af den hårdtslående sport. Her er der typisk mange penge at spare ved selv at have sit eget udstyr med sig – og så er det desuden mere hygiejnisk at anvende sit eget. Du kan dog spare penge på både låneudstyr og fitnesscentermedlemskab med din egen boksesæk, som er værd at overveje at investere i, såfremt pladsen derhjemme tillader det.

  • Få afløb for frustrationerne
  • En effektiv måde at forbedre kondition, muskelstyrke og balanceevnen
  • Træn i det lokale fitnesscenter

Her på Bilka.dk fører vi et stort udvalg af bokseudstyr. Det gælder alt fra robuste boksesække og ophæng hertil, nyttigt tilbehør som håndtape og ikke mindst boksehandsker i forskellige størrelser. Se udvalget af bokseudstyr på Bilka.dk, og shop i dag – det er både nemt og hurtigt.

Vælg det rigtige udstyr til boksetræningen

Uanset om du er amatør og først lige har stiftet bekendtskab med den ædle kampsport boksning, der betegnes som en ”gentlemansport”, eller du er en erfaren bokser, er det vigtigt at udstyret er godt. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Det typiske bokseudstyr er en boksepude/boksesæk og naturligvis boksehandskerne, der formentlig er den mest essentielle del af at bokse. Med disse redskaber kan du altså lave mange forskellige øvelser, som gør dig til en bedre bokser. Et andet typisk element, når du træner boksning, er løb og sjipning. Sidstnævnte er en uundværlig del i det at bokse, da det skærper din koordination mellem arme og ben, ligesom du også får hurtige fødder af at sjippe.

Køb bokseudstyr online

Oplev de mange fordele ved boksning – både hvad angår motion, sjov og sundhed – og invester i godt udstyr til boksetræningen. Du finder det hele her på siden, hvorfra du kan bestille det hjem online i dag. Når du på Bilka.dk køber for 1.000 kr. leverer vi det til dig uden beregning og giver dig desuden 30 dages returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!