Specialcykler

10 produkter
En smart foldecykel, som du kan tage med overalt
1.799 kr.
En smart og moderne bycykel med lad foran
4.499 kr.
Stilikonet Long John er tilbage
7.499 kr.
BMX-cykler er til dig, der elsker tricks - 2019 model
2.499 kr.
BMX-cykler er til dig, der elsker tricks - 2019 model
1.999 kr.
En smart foldecykel, som du kan tage med overalt
2.799 kr.
Flot gammeldagsinspireret ladcykel
4.999 kr.
BMX-cykler er til dig, der elsker tricks - 2019 model
1.599 kr.
Cargo N7 en trendy ladcykel og en nyhed i 2019
5.499 kr.
En smart og moderne bycykel med lad foran
4.499 kr.

Cykler til enhver smag

  • Specialcykler – praktiske, personlige og noget for sig
  • Samme høje kvalitet fra SCO og PUSH
  • Vælg den cykel, der matcher dine og familiens behov

En specialcykel er ideel til dig, som ønsker en cykel, der matcher dine behov 100 %. En trendy bycykel med stort frontlad er til dig, der sætter pris på den simple og praktiske transportform i byen. Det store frontlad gør det nemt at transportere alt fra børn til indkøbsposer samtidig med, at cyklen er nem at håndtere i den travle bytrafik. Det samme gælder den klassiske cykel – i både herre- og dameversionen – der har et mindre lad foran. Denne cykel egner sig også til bykørsel. Leder du i stedet efter en mindre cykel, som ikke fylder i landskabet og som er praktisk at medbringe på ferie? Foldecyklerne er geniale at have med på en båd eller på camping, da de kan foldes sammen og gøres kompakte, så de ikke fylder mere end en taske. Foldecyklerne er en god mulighed for dig, der gerne vil opleve naturen eller en tur til byen, når at bilen er en nødvendighed.

Sikkerhed, frem for alt!

Det bliver uden tvivl meget sjovere og mere sikkert at cykle, når udstyret er i orden. På Bilka.dk finder du alt, hvad hjertet begærer, når det gælder cykeludstyr. Uanset hvilket niveau du cykler på, er sikkerheden frem for alt vigtigst. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af cykelhjelme – både til børn og voksne, så hele familien kan komme sikkert afsted og hjem igen. Foruden cykelhjelmen er udstyr som cykellygter og en god cykelanhænger eller stol vigtige at have i orden, hvis muligheden for en cykeltur med familien byder sig.

Bestil specialcyklen på Bilka.dk i dag

Har du fundet det, du søger? Hos Bilka.dk har vi Danmark største vareudvalg, så chancerne er gode for at gøre et godt køb. Vi sørger tilmed for at din bestilling leveres lige til døren, så det er nemmest og mest bekvemt for dig. Cyklen er næsten færdigsamlet ved modtagelse - her finder du en guide til, hvordan du samler de sidste dele på din nyindkøbte cykel.