Citybikes til damer

En dame citybike kombinerer det bedste fra flere cykelverdener i én cykeltype. Citybiken er derfor et oplagt valg til dig, der sætter pris på komfort og funktionalitet, når du sætter dig på cyklen til hverdag. Citybiken giver dig de bedste forudsætninger for eksempelvis at hente og bringe børnene, handle ind og pendle til og fra arbejde. Citybiken er, som det ligger i ordet, velegnet til kørsel i byen, hvor afstandene ikke er så store og terrænet er nemt at gå til. Tag et kig på det store udvalg af citybikes til damer, og vælg mellem kendte mærker som SCO og PUCH. Sørg for at vælge den rette stelstørrelse, så du får en cykel, der passer til dig.

Tilbage til citybikes >

 

17 produkter
Restsalg! Spar yderligere 10%, Spar nu 50%, Før kr. 2.699,-
2.249,50 kr. 4.499 kr.
Restsalg! Spar yderligere 10%, Spar nu 50%, Før kr. 2.699,-
2.249,50 kr. 4.499 kr.
Fast lav pris
En flot cykel til den prisbevidste
999 kr. 1.299 kr.
Restsalg! Spar yderligere 5%, Spar nu 50%, Før kr. 2.089,-
1.899,50 kr. 3.799 kr.
Fast lav pris
En flot cykel til den prisbevidste
999 kr. 1.299 kr.
Den seje retro cykel tager dig tilbage til 70’erne
3.799 kr.
Testvinder i magasinet TÆNK! En praktisk og anerkendt citybike
3.799 kr.
Den gode cykeloplevelse med masser af komfort
4.999 kr.
Den perfekte citybike til den prisbevidste kunde
1.299 kr.
Testvinder i magasinet TÆNK! En praktisk og anerkendt citybike
3.399 kr.
En prisvenlig, flot og detaljeret retro-cykel
1.999 kr.
Den populære citybike i rigtig god kvalitet
2.799 kr.

Vælg den rette cykel

Når det kommer til valg af cykel, så handler det i bund og grund om smag og behag. Er du vild med at træde hårdt i pedalerne over lange strækninger, eller sætter du pris på at komme helt der ud i naturen, hvor asfalten ophører og skovstierne begynder? På Bilka.dk kan du foruden den traditionelle citybike til damer også gå efter en shopperracercykel, mountainbike eller elcykel med motor. Måske behøver du to cykler - én til hverdag og én til fritid? Hvor racercyklen og mountainbiken har gode egenskaber inden for hver deres niche, så er citybiken en god all-around cykel til dig, der blot ønsker ubesværet, komfortabel transport.

  • Vælg den rette cykeltype til dit behov
  • Gå efter en stelstørrelse, der passer til din krop
  • Sikkerhed frem for alt: husk cykelhjelm!

Cykler og udstyr til hele familien

Cyklen er et enestående redskab til at få familien samlet omkring en sjov aktivitet, der giver god motion og sved på panden. Alle kan være med, når det gælder cykling - de yngste på deres egne børnecykler og de helt små i en smart cykelanhænger eller cykelstol. Så når vejret byder sig, er der ingen undskyldning for ikke at komme ud, røre sig og få lidt frisk luft. Før I ruller afsted ud i det grønne, er det vigtigt at sikkerheden er på plads - alle iført cykelhjelme. Du kan se det store udvalg af cykeludstyr til både børn og voksne her på siden. Så er i godt kørende inden længe!

Bestil citybiken i dag på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du Danmarks største vareudvalg, så mon ikke der er en god chance for at finde den helt rigtige cykel. Cyklen skal passe til dit behov, din stil og temperament for, at du får den brugt. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken cykel der står parat, når du skal afsted. Valget er dit! Vi sørger naturligvis for, at cyklen leveres lige til døren, hvis det er nemmest for dig. Når du modtager den, er den næsten køreklar, du skal blot montere de sidste dele, og så er det afsted.