Fuld fart på mountainbiken

Sådan tackler du 4 klassiske forhindringer

Det er fedt at hamre gennem skoven ad små, snørklede spor og stier på mountainbiken. Og selv om gode lunger og stærke ben er et stort plus, så er det den rette teknik, som for alvor hiver stikket hjem, når vennerne skal have baghjul i skoven. Læs med her og få tips til, hvordan du tackler 4 klassiske MTB-udfordringer.

Cyklen hopper og danser under dig, idet du rammer de mange rødder, der snor sig på kryds og tværs af det smalle skovspor. Du rører ikke bremsen, men tager tværtimod trodsigt et par ekstra tråd i pedalerne og slapper af i overkroppen og armene, så de mange stød absorberes i kroppen i stedet for at slå dig ud af kurs.

I højt tempo nærmest flyver du hen over rødderne, dog blot for at stå ansigt til ansigt med en meterdyb kløft. På et splitsekund bremser du ned for derefter at skyde vægten godt tilbage over sadlen, presse armene frem og dykke frygtløst ned i dybet.

Få fortsættelsen og læs hele artiklen fra Aktiv Træning ved at klikke her

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse