Foldecykler

Foldecyklen er indbegrebet af en praktisk cykel. Det er en minicykel, som med lethed kan foldes sammen og transporteres eller opbevares, når man ikke cykler på den. Foldecykler har et højt styr og saddel som gør, at de samtidig er komfortable at cykle på. Denne type cykel er ideel til dig, der elsker at campere, sejle eller nyder sommerhuset, når muligheden byder sig. Cyklen er derfor tænkt som en løsning til dig, der sætter pris på komforten, men mest af alt den praktiske folde-teknik. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af cykler til hele familien.

Tilbage til cykler >

3 produkter
En praktisk cykel der er let at folde sammen og transportere
1.799 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
El-fold så er nemt kan kommer over det hele og have cyklen med
12.999 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
En praktisk cykel der er let at folde sammen og transportere
2.999 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Foldecykler – praktiske og komfortable

Der er et hav af gode grunde til, hvorfor foldecyklen er en fordel, hvis du leder efter en kompakt, men komfortabel løsning. Den er nemlig både nem at håndtere samtidig med, at sikkerheden er i orden. Derfor er cyklen også ideel til pendlere, der har brug for at cykle til og fra offentlig transport. Her kan cyklen hurtigt foldes sammen og medbringes i toget. Det samme gælder for campister, sejlere og andre, der nyder at have cyklen som en transportmulighed i stedet for bilen.

  • Foldecykel – kompakt, praktisk og komfortabel
  • Nem at medbringe eller opbevare, når den ikke bruges
  • Giver en frihed til at opleve naturen på to hjul – selvom du er i båd

Selvom foldecyklerne er mindre end almindelige cykler, er kvaliteten ikke ringere af den grund. Hos Bilka.dk finder du foldecykler i god kvalitet med både fod- og håndbremser, bagagebærer, reflekser og udvendige gear. Foldecyklerne fås tilmed i forskellige farver, så du kan vælge den, du synes bedst om.

Perfekt til camping, båd eller sommerhus

Det, der kendetegner camping, sejlads og sommerhusferier er, at alt er lidt mere trængt, småt og kompakt, end vi er vant til. Det gælder især på en båd og i en campingvogn, hvor man i høj grad befinder sig i naturen uden for vognen og båden. Derfor er foldecykler en oplagt mulighed for at give ferien lidt bredere rammer, da en tur til bageren eller en turistattraktion bliver lidt nemmere på cykel. For at cykelturen bliver så sjov og sikker som muligt, er det vigtigt at have udstyret i orden. Sørg derfor for at medbringe cykelhjelme, cykellygter og eventuelt ekstra dæk og slanger – du finder naturligvis det hele på Bilka.dk.

Køb den bedste foldecykel på Bilka.dk

Er du blevet lun på ideen om en praktisk foldecykel til din næste ferie eller til hverdagens små cykelture? På Bilka.dk kan du online bestille netop den cykel, du har besluttet dig for, det skal være. Vi sørger for, at du får den leveret til døren, hvis det er ønsket. Cyklerne, man bestiller ved Bilka.dk, er næsten færdigsamlede ved levering. Der er blot et par dele, der mangler at blive gjort klar. Se guiden til samling af cykler her.