Mountainbikes til seje piger

Hvis det er en mountainbike, der står øverst på din datters ønskeseddel, skal du ikke lede længe – du finder den nemlig her på siden, hvor du kan se vores brede udvalg af mountainbikes. Som det også gælder andre cykeltyper, er der forskel på, om det er en mountainbike til en pige eller en dreng. Vi forhandler derfor begge dele, og på denne side er det MTB’er til pigerne, du finder. I udvalget finder du mountainbikes i forskellige farver, designs og ikke mindst størrelser, så der er også en, der passer til netop din pige.

Tilbage til pigecykler >

24 produkter
Restsalg, gælder så længe lager haves.
1.679,40 kr. 2.799 kr.
Plus leveringsomkostninger
Restsalg, gælder så længe lager haves.
2.099,40 kr. 3.499 kr.
Plus leveringsomkostninger
Restsalg, gælder så længe lager haves.
839,40 kr. 1.399 kr.
Plus leveringsomkostninger
Restsalg, gælder så længe lager haves.
1.679,40 kr. 2.799 kr.
Plus leveringsomkostninger
Restsalg, gælder så længe lager haves.
2.099,40 kr. 3.499 kr.
Plus leveringsomkostninger

Find en MTB til den aktive pige

Det er ikke kun drengene, der er begejstrede for fart og spænding. Seje piger kan og vil nemlig også gerne være med! En mountainbike (også kaldet MTB) er det oplagte valg til den aktive pige, der også kan lide at komme ud i naturen. Med denne cykeltype kan man nemlig komme rundt i terrænet og i spændende naturområder – man kan med andre ord rigtig gå på opdagelse!

  • Den perfekte cykel til aktive piger
  • Vælg imellem forskellige farver, designs og størrelser
  • Naturoplevelser og frisk luft i kinderne

Du finder et bredt udvalg af mountainbikes til piger i udvalget her på siden. Du kan vælge imellem forskellige størrelser, farver og designs, så der findes med garanti også en mountainbike til netop din pige.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

For at den nye mountainbike for alvor skal blive en succes – og at hun får den brugt – er det vigtigt, at du bruger tid på at vælge den helt rigtige. Den rigtige mountainbike er først og fremmest den, der passer i størrelsen – det har nemlig også betydning for både sikkerheden og komforten. Det kan være svært at finde ud af, hvilken størrelse cykel dit barn skal have, da børn er forskellige. Heldigvis findes der en række guidelines, du kan gå efter, når du skal finde den rigtige cykel. Bliv klogere og få gode råd til det rigtige valg i vores guide, der hjælper dig med at finde den rigtige cykel til dit barn.

Husk cykelhjelmen

Når man cykler på en mountainbike, foregår det som udgangspunkt i skove og lignende terræner, hvor overfladen er noget ujævn. Farten er desuden også høj. Det betyder, at risikoen for at styrte og slå sig er høj, hvorfor det er vigtigt, at du husker sikkerheden. Det er derfor et must, at dit barn iføres sikkerhedsudstyr, herunder en cykelhjelm, når hun skal ud også cykle. Hvis din pige mangler en cykelhjelm, kan du hurtigt finde en i vores store udvalg af cykelhjelme, som du kan se her.

Køb online på Bilka.dk

Når du har fundet den helt rigtige mountainbike til den heldige pige, kan du bestille den hjem online med det samme. Leder du også efter en mountainbike til sønnike eller en anden sej knægt? Vi forhandler naturligvis også mountainbikes til drenge. Find den i udvalget her. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!