Køb din damecykel her

 

67 produkter
Spar yderligere 9%, Spar nu 45%. Før kr. 7.999,36,-
6.249,50 kr. 12.499 kr.
Restsalg! Spar yderligere 5%, Spar nu 50%. Før kr. 989,45,-
899,50 kr. 1.799 kr.
RESTSALG, gælder så længe lager haves
1.299,35 kr. 1.999 kr.
RESTSALG, gælder så længe lager haves
1.299,35 kr. 1.999 kr.
RESTSALG, gælder så længe lager haves
1.299,35 kr. 1.999 kr.
Restsalg! Spar yderligere 10%, Spar nu 50%. Før kr. 2.399,-
1.999,50 kr. 3.999 kr.
Restsalg! Spar yderligere 5%, Spar nu 45%. Før kr. 1.679,40,-
1.539,45 kr. 2.799 kr.
Udsolgt online for denne sæson, fås stadig i udvalgte butikker
1.819,35 kr. 2.799 kr.
RESTSALG, gælder så længe lager haves
2.279,40 kr. 3.799 kr.
RESTSALG, gælder så længe lager haves
2.039,40 kr. 3.399 kr.
RESTSALG, gælder så længe lager haves
2.279,40 kr. 3.799 kr.
En ladcykel i høj kvalitet, der sikrer både velværd og komfort i hverdagen
15.999 kr. 21.999 kr.

Vejledning til valg og vedligeholdelse af damecykel

> Se vores guideunivers til cykler her <

Stort udvalg af damecykler

Det er svært at undvære en god cykel. Særligt hvis du ikke ejer en bil og gerne vil undgå at bruge for mange penge på offentlig transport. En smart og pålidelig damecykel giver dig friheden til at komme hurtigt rundt, og her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige damecykler til en god pris.

Damecykler er både slanke og elegante. Vælg imellem de klassiske shoppere, hvor der er god plads til tasker og indkøb, eller prøv en strømlinet citybike, der fører dig hurtigt fra A til B og er som skabt til livet i byen. Hos Bilka.dk har vi mange forskellige damecykler fra kendte mærker som PUCH og SCO. Faktisk så mange, at du nemt kan finde en damecykel i din yndlingsfarve i et design, der tiltaler dig. Gå på opdagelse i vores skønne sortiment, og find din nye, lækre damecykel.

For mange er cyklen det absolut mest benyttede transportmiddel, og det er ikke uden grund. Med en cykel er det hurtigt at komme fra A til B – især inde i byen, – det er god motion og giver masser af frisk luft i kinderne.

  • Danskernes foretrukne transportmiddel
  • Forskellige typer og størrelser
  • Noget for enhver smag i forhold til designs og farver

Her på Bilka.dk fører vi et stort og bredt udvalg af damecykler, hvori der er forskellige størrelser og typer at vælge imellem. Det gælder, uanset hvilken type damecykel, du er på udkig efter. Samtlige af modellerne fås i forskellige designs og farver, hvorfor du helt sikkert også finder en, der passer til din smag.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Der er mange forskellige cykeltyper at vælge imellem og hvilken type, du skal vælge, afhænger af dine behov og hvilket formål, som cyklen kan tjene. Er du i tvivl? Du får her en guide til nogle af de mest kendte cykeltyper.

  • Er du på udkig efter en cykel til almindelig hverdagsbrug? Når det er korte afstande som fx en tur i byen, hyggelige ture i området samt til og fra arbejde, er det bedste valg en almindelig cykel. Det er her oplagt at vælge en klassisk shopper cykel – også kendt som en bedstemorcykel – hvorpå der med en kurv og en solid bagagebærer er masser af plads til tasker og indkøbsposer. En mere strømlinet, men stadig velegnet model har du med en citybike. Hvis du har langt til arbejde eller det er længere ture igennem byen, du skal bruge den til, er denne et godt valg. Citybiken er for de fleste nemlig lidt behageligere at tilbagelægge lange strækninger på.
  • Hvis cyklen i stedet skal bruges til motion og sport, bør du naturligvis vælge en type, der passer til formålet. Når det er terrænet, der kalder, er det en mountainbike, du skal gå efter. Denne type cykel udmærker sig ved at være stærk og robust, og med den har du mulighed for at udforske selv barske naturområder. Skal der være fart over feltet? I så fald skal du vælge en racercykel. Med sit aerodynamiske og lette design, hvormed du får mindst mulig vindmodstand, har du i racercyklen et hurtigt transportmiddel til de danske landeveje.
  • En højere fart er også en af de primære fortalere for, at du skal vælge en elcykel. Denne cykel har en støjsvag, men kraftfuld og robust motor, der giver dig ekstra fart og kræfter til cykelturen. Når du cykler på en elcykel, skal du cykle på den, som var det en almindelig cykel – men med hjælpen fra motoren vil det føles som om, du har lidt mere medvind på vejen.

Cykler til hele familien

Vi har også både herrecykler og børnecykler, så hele familien kan mærke glæden ved at suse afsted og fragte sig selv fra én destination til en anden. At cykle styrker både dit velvære, din kondition og din balanceevne, så det er bare med at komme ud i det blå og få trampet i pedalerne. Er du interesseret i at brugen cyklen som din foretrukne motionsform, kan du også finde både racercykler og mountainbikes på Bilka.dk.

Bestil en cykel online i dag

Find den cykel, der passer bedst til dine behov og din stil i vores udvalg her på siden. Vi har desuden et stort udvalg i alt, hvad du skal bruge af cykeltilbehør. Det gælder bl.a. cykelhjelme, -anhængere og -låse. Find det og meget mere til her, og bestil både cykel og tilbehør i dag.