Kontroartikler til hjemmet og jobbet
Kontroartikler til hjemmet og jobbet

Kontorartikler

Hos Bilka har vi derfor samlet et udvalg af vigtige kontorartikler, der er nødvendige at have på ethvert kontor – selv det private.

Se alle produkter

Kategorier

Kontorartikler til praktisk og kreativt arbejde

Kontorartikler er et must – selv i det digitale samfund, hvor vi primært benytter os af computere. Vi har nemlig brug for mapper og ringbind, der kan hjælpe os med at skabe system i de mange papirer, vi stadig har behov for at gemme. Kontrakter, regninger og forsikringspapir er nemlig yderst vigtige at have en kopi af, hvis der opstår problemer med de digitale systemer. Når dokumenter med følsomme informationer skal skaffes af vejen, er det en fordel at have en effektiv makulator, der nemt kan skaffe dig af med informationer, der ikke må havne i de forkerte hænder.

 

Kontorforsyning til hjemmet

I en travl hverdag kan det være svært at nå alle pligter på jobbet. Derfor kan det være en fordel at færdiggøre arbejdet hjemme eller tage en hjemmearbejdsdag. Til disse dage er det et must at have papir og kuglepenne i skuffen, så du nemt kan printe vigtige dokumenter og sætte en underskrift, hvor der er behov. Derfor finder du mange vigtige redskaber til dit arbejdskontor, der byder på:

Arbejder du med følsomme oplysninger kan en makulator være et vigtigt inventar i dit private kontor. Med Makulator basic kan du nemt skille dig sikkert af med følsomme dokumenter, der ikke må havne det forkerte sted. Med sit smalle design er den velegnet til et privat kontor, da den ikke kræver meget plads og er let at betjene via dens autofunktion. Arbejder du ofte hjemmefra, er makulatoren derfor et vigtigt arbejdsredskab, du bør anskaffe dig. Så kan du altid nemt og sikker skille dig af med fortrolige oplysninger.

 

Kontorartikler til de kreative udfoldelser

Nyder du at fange de mindeværdige øjeblikke på billeder og printe dem ud i skarp kvalitet? Eller kan du bruge timevis foran computeren, hvor du leger med grafisk opsætning og billedredigering? Så mangler du helt sikkert det rette papir, der kan printe dine kreative udfoldelser ud i en kvalitet, der fremhæver de grafiske elementer. Til et billede, der skal op og hænge på væggen, finder du fotopapir fra Canon, Epson og HP, der printer dine billeder i en kvalitet der ligner, at billederne kommer fra fotohandleren. Har du brug for at printe invitationer, præsentationsmateriale eller pjecer, der skal udleveres i et skarpt layout finder du et stort udvalg af blankt og glossy papir, der vil få dit grafiske layout til at fremstå helt skarpt og professionelt. Glem ikke printpatroner, der sikrer en god farvekvalitet. Printpatroner sikrer den gode kvalitet af billedet, så hver farvenuance står knivskarp. Det handler derfor om at købe det komplette sæt af artikler til kontoret, så du nemt kan udfolde dine kreative evner.

Gå derfor på udkig i Bilkas udvalg af kontorartikler, hvis du mangler forsyning til dit kontor. Bestiller du for mere end 1000 kr. online, tilbyder vi dig endda fri fragt. Så kan du snart arbejde effektivt hjemmefra!