Find et stort og bredt udvalg af bøger hos Bilka.dk
Find et stort og bredt udvalg af bøger hos Bilka.dk

Bøger

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af populære bøger til de bedste priser. Vi har billige bøger for enhver smag i forskellige genrer og om mange interessante emner.

Se alle produkter

Kategorier

Køb bøger online

Når du køber bøger online på Bilka.dk kan du sidde i ro og mag og lade dig inspirere – uanset om du kigger efter en spændende bog til dig selv eller den perfekte gave til en du holder af.

Vores liste med bestsellere kan du bruge som inspiration til en gaveidé eller til at holde dig opdateret om det sidste nye indenfor bøger. Bestsellerlisten bliver opdateret hver uge og tager udgangspunkt i, hvilke bøger der bliver solgt flest af i vores butikker og på Bilka.dk – her finder du altså altid de mest populære bøger.

Når der er nye udgivelser af bøger kan du ofte forudbestille disse, hvorefter bogen vil blive sendt hjem til dig lige efter udkommelsesdatoen.

For at du nemt kan finde din næste bog online, har vi opdelt vores bøger i følgende genrer:

Skønlitteratur

Skønlitteratur er en bred kategori, men alle bøgerne er fiktive - måske med elementer inspireret af virkelige hændelser. På Bilka.dk finder du alt indenfor skønlitteratur som romaner, noveller, digte. En god krimi med med et spændende plot finder du også i denne kategori.

Bøger til børn og unge

Uanset om dine børn er i alderen til en godnathistorie eller kan læse selv, så finder du altid en god børne- eller ungdomsbog på Bilka.dk. Børnebøgerne er altid fantasifulde og kan inspirere dine børn til at gå på opdagelse i litteraturens verden.

Krop og sind

I kategorien krop og sind finder du billige bøger om f.eks. sundhed, psykologi, religion og pædagogik. Bøgerne er ofte selvhjælp- eller selvudviklingsbøger, som du kan bruge når du vil blive klogere på dig selv. I denne kategori finder du også bøger om sport eller træningsbøger skrevet af kendte sportsfolk.

Hus, have og dyr

I kategorien hus, have og dyr kan du finde bøger med tips og tricks til livet i huset og haven. Bøgerne omhandler alt der er relevant for "gør-det-selv "-manden/kvinden, f.eks. beskæring af planter, hvordan man holder husdyr og kæledyr samt inspiration og hjælp til at gennemføre projekter i hjemmet.

Hobby og rejse

Find din næste rejseguide, vejkort eller atlas på Bilka.dk. Så kan du nemt planlægge den perfekte ferie eller få inspiration til, hvor din næste rejse skal gå hen.

Faglitteratur

Faglitteratur indeholder bøger om alt indenfor historie og samfund. Disse bøger er perfekte til dig, der gerne vil blive klogere på, hvorfor verden ser ud som den gør i dag. Faglitteratur giver dig også mulighed for at fordybe dig i kulturhistorie, politiske debatter og verdensøkonomien.

Kogebøger

Leder du efter nogle fantastiske nye opskrifter og ny inspiration til madlavning? Så finder du alt om mad og vin i kategorien kogebøger. Her kan du også finde bøger om forskellige skankekure, f.eks. 5:2 kuren eller LCHF-kost. Uanset om du er til stor gastronomi eller hverdagsmad finder du helt sikkert noget interessant her, så du kan spise dig glad og mæt.

Lydbøger

Lydbøger er blevet ekstremt populære indenfor de seneste år, og det er der naturligvis en god grund til. Lydbøger er nemlig gode til dig der gerne vil læse, men ganske enkelt ikke har tiden til det. Hør f.eks. den nye bestseller i bilen på vej hjem fra arbejde, eller når du er i gang med madlavningen eller havearbejdet.