Boble-smagning 1-12 personer

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Boble-smagning 1-12 personer

Dette gavekort bliver leveret til din mail indenfor 1 time.

Ingen over, ingen under! Champagne er verdens bedste bobler.

Champagne er navnet på en mousserende vin, som er produceret i det nordøstfranske vinområde af samme navn. Men det er ikke det eneste, som adskiller klodens mest berømte skumvin fra alverdens andre bobler. I løbet af to timer smager vi 6 spændende champagner i flere kulører, udviklingstrin, sødmegrader, med og uden fad etc. Vi prøver at danne os en idé om, hvordan champagne bliver til champagne, og sætter ord på de særlige sensoriske dyder, der karakteriserer denne boblernes konge.

Bobler fra hele verden: Få overblik over skumkvaliteter fra hele verden.
Ikke alt, som bobler, er champagne! Men i kølvandet på de klassiske franske boblers succes ligger en mængde glimrende skumforsøg fra Australien, Sydamerika, USA og ikke mindst Spanien, Italien, Tyskland og Østrig med flere. Mange gange er vinene billigere end champagne, og ofte lige så sjove og udtryksfulde i mange spændende retninger. Vi smager 6 vidt forskellige boblevine fra nær og fjern, og sætter ord på de forskellige stilarter, produktionsmetoder, aromatiske og ikke mindst visuelle udtryk, som er en væsentlig del af de mousserendes kvalitet.

Rasmus Holmgård har en baggrund som kok og tjener. I 2001 overtog han styringen af et vinimportfirma og sideløbende har han etableret et reklamebureau, er blevet fast skribent i specialmagasiner, blade og aviser. I dag er han fuldtidsbeskæftiget i formidlingsdelen af verdens vinindustri som rådgiver, tekstforfatter, reporter, foredragsholder og rejseleder. En Champagne eller boblesmagning med Rasmus Holmgård vil uden tvivl være en underholdende og lærerig oplevelse.

Tid
Efter aftale
Bookinginformationer fås på www.oplevelsesgaver.dk/booking, når gavekortet er købt

Sted
Smagningerne afholdes i Rasmus Holmgårds rustikke og hyggelige lokaler på Østerbro eller på et andet passende sted - hjemme hos dig, i firmaets kantine, på stranden, på en båd i Københavns kanal eller hvad du ellers måtte ønske, inden for Storkøbenhavn. Ønsker du en smagning andre steder end hos Rasmus Holmgård, skal du påregne et kørselstillæg, som aftales når du booker din oplevelse og det afregnes direkte med Rasmus Holmgård.

Gavekortet skal aktiveres her


Varenummer 100225680
ID 000000000031031101-EA
Varighed
  • Ca. 2 timer
Inklusiv
  • Levende, underholdende og lærerig champagne- eller boble-smagning med 6 forskellige varianter
Hvem
  • En gruppe på 1-12 personer eller 13-24 personer - vælges ved køb af gavekortet
Område
  • København
  • Sjælland
Leveringstype
  • Leveres på din mail
Voucher
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig