Windsurfing

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Windsurfing

Dette gavekort bliver leveret til din mail indenfor 1 time.

Ta' på kursus i windsurfing med Copenhagen Surf School, og prøv den action packed sport, hvor du med vindens kræft nærmest flyver henover vandet i høj fart.

Med professionelle og passionerede instruktører samt markedets bedste udstyr, får du med garanti en surf oplevelse i særklasse. Alle kurser afholdes ved Amager Strandpark, og der er mindst 1 instruktør pr. 6 kursister, så du er sikret et godt kursusforløb med en masse individuel tid med instruktørerne.

Instruktørerne Rasmus Øgelund og Ole Hasholt er begge passionerede surfere, og de har har mere end 6 års erfaring som surfinstruktører, og begge er tidligere Danmarksmestre i Windsurf Freestyle. De er begge aktive på windsurf World Cuppen og garanterer at give dig den absolut bedste oplevelse på vandet.

Dette kursus er for alle der vil prøve kræfter med windsurfing, både dig der aldrig har surfet før, eller hvis du har prøvet det få gange - de dygtige instruktører lærer dig at windsurfe i løbet af 3 timer. Du vil først blive præsenteret for de grundlæggende øvelser og teknikker på land. Efterfølgende foregår al træning på vandet, hvor der holdes fokus på at lære dig at surfe sikkert frem og tilbage samt at vende kontrolleret.

Få en uforglemmelig dag på vandet med nogle af Danmarks bedste instruktører. De garanterer, at du kan surfe efter dette kursus!

TID
Efter aftale i sæsonen som forløber fra start maj til start oktober

STED
Amager Strandpark, Jollevej 8, 2300 København S

VIGTIG INFO
Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler.
Der tages forbehold for vind og vejr

Gavekortet skal aktiveres her


Varenummer 100251165
ID 000000000040559301-EA
Voucher
Leveringstype
  • Leveres på din mail
Varighed
  • 3 timer
Område
  • Sjælland
  • København
Hvem
  • Gavekortet gælder for 1 person

Inklusiv
  • 3 timers professionel instruktion
    Lån af surfudstyr, våddragt, redningsvest og alt nødvendigt udstyr

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig