SCO’s nye cykeldisplay CYCLEPLAY – sådan virker det

Få indsigt og brugbare funktioner på din cykeltur

Har du hørt om SCO’s nye cykeldisplay til elcykler? Så kan du komme til det lige her. I 2022 lancerer SCO nemlig CYCLEPLAY, der kommer til at være på flere udvalgte Premium elcykler.

SCO har udviklet et cykeldisplay med fokus på brugervenlighed og indsigt. Du får med andre ord mulighed for at tilgå en masse data, der kan være relevant for din cykeltur og -oplevelse, der samtidig kan motivere dig til at tage cyklen fremfor bilen, bussen eller toget.

I guiden her vil vi præsentere CYCLEPLAYs mange funktioner og features, samt hvordan den fungerer. Uanset hvor meget du cykler, vil det være en god investering at foretage sig, så du kan få mere ud af cykelturen.

HVORDAN VIRKER ET LCD DISPLAY TIL EN SCO ELCYKEL?

Overvejer du derimod at købe en LCD display på din elcykel, eller hvordan det er anderledes end CYCLEPLAY, så kan du læse guiden her og blive klogere på displayets funktioner og features. 

Se din CO2-besparelse, mens du cykler

Måske kender du til SCO’s tidligere cykeldisplay LCD display, og CYCLEPLAY har også mange af den tidligere models funktioner, men der hvor den særligt differentierer sig er, at du kan se CO2-besparelsen sammenlignet mellem elcyklen, bilen, bussen og toget.

Vildt, ikke?

Beregningerne er foretaget via en multiplikator*, der ganges med din cykeldistance for at give en vejledende CO2-besparelse. Mere motiverende og tiltalende at tage sin elcykel fremfor bilen bliver det ikke.

Du skal være opmærksom på, at beregningerne kun er vejledende, og dermed ikke viser det fulde klimaaftryk, samt at de bygger på et gennemsnitlig antal passagerer for det pågældende transportmiddel.

* Rapporteringen følger de standarder opstillet i “UK Government GHG conversion factors for company reporting” udgivet 02/06/2021

Hvordan virker SCO's CYCLEPLAY?

Det er super simpelt at benytte SCO’s CYCLEPLAY. Du skal blot koble displayet op med din smartphone via Bluetooth, hvor du kan benytte de mange funktioner og features. Du vil derved få indsigt i mange forskellige datapunkter, som kan have indflydelse for din cykeltur.

Ønsker du at vide, hvad klokken er, så viser displayet det. Vil du gerne se, hvor mange langt du har tilbage på batteriopladningen, så viser displayet det. Ønsker du at slå ruten op via GPS’en, så viser displayet det. Vil du gerne se, hvem det er, der ringer til dig, uden du skal røre din mobiltelefon, så viser displayet det.

Du kan dermed udnytte de mange, forskellige funktioner, mens du cykler, og hvor det stadig er sikkert for dig og de andre trafikanter.

 

SCO CYCLEPLAYs funktioner og features

Så hvad kan dette lille display, der gør den så ekstraordinær? Det kan vise dig:

  • GPS-navigation via Google Maps
  • indgående opkald og SMS
  • temperaturvisning
  • klokken
  • angivelse af CO2-besparelse sammenlignet med bil, bus og tog
  • overblik over strømniveau og rækkevidde på cykelbatteriet
  • gemt cykel-historik.

Udforsk Bilkas store sortiment af elcykler og tilbehør

Elcykler vinder kun mere og mere indpas, og de kommer også i forskellige varianter til damer og herrer samt typer motorsystemer. Det er derfor bare at gå på jagt efter den ideelle elcykel for dig i vores store sortiment her på Bilka.dk.

Du finder desuden et stort udvalg indenfor cykeludstyr og -tilbehør, der er vigtige investeringer, når man skal gebærde sig i trafikken. Vi har bl.a. batterier til elcykler, cykelhjelme, cykellygter, cykelstol og meget andet, så du kan få den optimale cykeloplevelse.