Bilkas egne cykelmærker

Læs mere og de fantastiske cykelbrands hos Bilka

PUCH cykler (God)

PUCH er Bilkas prisvenlige cykel, der ikke kræver den store udskrivning. PUCH tilbyder cykler til piger, drenge, herre og damer, kort sagt til hele familien. De prisbillige cykler fra Bilka er flotte, velfungerende cykler med gode dele. Herunder bl.a. aluminiumsfælge og Shimano gear. PUCH cyklerne kommer altid med stålstel.

 

SCO cykler (Bedre)

Danmarks største cykelsucces nogensinde, med cykler der tidligere er kåret som testvinder. SCO cykler til både børn, herrer og damer fås i Bilka til priser, der er langt under, hvad kvalitetscykler koster andre steder. SCO er altid med aluminiumsstel, dobbeltbundede aluminiumsfælge, stilmæssig moderne design og farver.

 

SCO Premium (Bedst)

Drømmer du om en cykel i super kvalitet, med masser af tilbehør og til en fornuftig pris. Så er du måske på vej ned til cykelhandleren, men det behøver du ikke, for du kan også bare tage i Bilka eller kigge nærmere på Bilka.dk. SCO Premium cyklerne er robuste cykler. Stellet er altid i aluminium, kæden altid anti-rust behandlet, og alle synlige dele på en SCO Premium cykel er rustbeskyttede komponenter. Det gør cyklen modstandsdygtig overfor vind og vejr, hvilket ligeledes forlænger dens levetid betydeligt.

 

SCO Rebel

SCO Rebel er rå og stilede cykler for alle, der elsker fart og action. SCO Rebel serien består af robuste mountainbikes og lette racercykler til alle, som vil bruge cyklen til motion på landevejen eller i skoven. SCO Rebel cykler er cykler, som passer til ethvert terræn.