Derfor skal du vælge en ladcykel

Overvejer du at anskaffe dig en ladcykel til familien? Så kan vi måske hjælpe dig!

En ladcykel er en praktisk og hyggelig måde at transportere de mindste rundt på. Ladcyklen er blevet mere populær de seneste år og specielt blandt familier, har ladcyklen vundet mange hjerter.

Den er perfekt som transportmiddel, når det kommer til børn, og derfor er der også flere. der vælger at bruge denne som transport fremfor bilen. 

Det skyldes bl.a., når du kører på en ladcykel, har du god kontakt til barnet eller børnene foran. Dine cykelture vil ofte blive hyggeligere, og børnene har mulighed for at nyde turen, uanset hvor I skal hen. 

I guiden her vil vi hjælpe dig på vej til at vælge en ladcykel, der passer til dine behov og ønsker samt komme med 4 fordele ved en elektrisk ladcykel. 

Hvilken ladcykel skal jeg vælge?

Når du skal investere i en ladcykel, så er det vigtigt, at du vælger en, der passer til dine behov. Ladcyklen kan nemlig være det oplagte valg, men der findes mange forskellige modeller på markedet. 

Når du skal vælge en ladcykel, skal du overveje: 

  • Hvad skal du transportere? 

  • Hvor meget skal ladcyklen kunne transportere? 

  • Hvor langt skal ladcyklen køre? 

  • Skal ladcykle være med eller uden el? 

  • Hvor skal ladcyklen bruges henne? 
     

I bund og grund handler det mest af alt om dit behov, når du skal vælge, hvilken ladcykel der er bedst til dig, din familie og jeres behov.

Hvad skal du transportere, og hvor meget skal cyklen have med? 

Det er selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvad du skal transportere, så du ved hvilke behov, din ladcykel skal opfylde. Skal ladcyklen bruges til at transportere forskellige, store genstande, eller skal den være det primære transportmiddel i familien til brug i dagligdagen. 

Ladcyklen er perfekt til at transportere de mindste rundt i. I kan nemt tage på tur udenfor og opleve naturen og nærområdet. Ladcyklerne er særligt udviklet med henblik på dine børns sikkerhed, og derfor er det en supersmart og praktisk transportform. 

Hvor langt skal cyklen kunne køre? 

Det er selvfølgelig essentielt, at du vælger en cykel, der kan holde til det antal km, som I skal køre i hverdagen. Dette kan også have betydning for, om du skal vælge en ladcykel med eller uden el.

Skal du kunne transportere dine børn, bruge cyklen til at handle og samtidig tage på weekendture, så kan det være en fordel at vælge en ladcykel med el, da det gør cykelturen nemmere med ekstra hjælp.

Med hjælp fra el-systemet slipper du for at svede og blive forpustet, samtidig med at det bliver lettere at cykle op ad bakker. Så kan du lettere nyde cykelturen og oplevelserne med dine passagerer foran. 

 

Hvor skal cyklen køre? 

Inden du investerer i en ladcykel, kan det være en fordel at kende dine ruter og terrænet herpå. Har du mange bakker på vejen? Hvor stor en belastning kræver det at cykle dine ture? 

Måske er det nødvendigt med en hjælpende hånd. Her kan vi anbefale, at du køber en ladcykel med elektrisk motor, så du slipper for ømme benmuskler. 

Der findes et hav af forskellige typer og mærker, når det kommer til ladcykler. På Bilka.dk forhandler vi den populære ladcykel Premium E-Cargo fra SCO, som er yderst populære iblandt mange børnefamilier. 

4 fordele ved en elektrisk ladcykel 

1) Du kan have hele familien med 

Ladcyklen giver dig masser af plads til at have børn og oppakning med, uden at du skal bruge en masse kræfter. Du kan samtidig nemt transportere børnene til daginstitutionerne - endda helt uden at sidde fast i en lang kø. 

 

2) Behagelig transport til børn 

Ladcyklen er behagelig for de mindste at blive transporteret i. Med siddepladser, der har en god komfort, kan dine passagerer slappe af og nyde den friske luft. De kan også nyde turen og samtidig holde øje med, hvad der sker på vejen. 

 

3) Den elektroniske ladcykel er sundere og billigere end bilen 

Når du hopper på din ladcykel, så får du bevæget dig - også selvom der er en motor til at hjælpe. Derfor er ladcyklen et perfekt alternativ til bilen. 

 

4) Du kommer hurtigt omkring 

Selvom ladcyklen er større og tungere end en almindelig cykel, så er motoren og batteriet kraftig, og du kan køre langt på en opladning. Du kommer hurtigere igennem morgentrafikken, undgår lange køer og slipper for at lede efter parkeringspladser. 

Premium E-Cargo ladcyklen fra SCO 

Af vores elektriske ladcykler vil vi særligt gerne fremhæve vores SCO Premium E-cargo mode. Denne ladcykel kommer med en stor frontkasse, der har to pladser, hvor der i alt kan sidde op til 4 børn med sele på. Dette giver dig rigeligt med plads til børn og indkøbsvarer. 

Premium E-Cargo fra SCO er en elektrisk ladcykel med et 13 Ah (450 Wh) batteri og en 36V (250W) motor i baghjulet. Ladcyklen har desuden en total last på 135kg inklusiv føreren. 

Ladcyklen er derfor perfekt til dig, der ønsker en hjælpende hånd på turen. Batteriet og motoren gør cyklen let at køre på, og den kan hjælpe dig op til 70 km - selvfølgleig afhængigt af din egen indsats, terræn, vejr og vægt i ladet. 

Der følger et regnslag med til ladcyklen, så dine børn (eller dine indkøb) kan sidde trygt i ly for regn og vind. Det gennemsigtige regnslag gør desuden, at børnene stadig kan nyde udsigten på cykelturen. 

Cyklen er en trendy bycykel, der med sine 9 udvendige gear (Shimano Alivio) gør, at du let kan suse rundt på den - både i byen og på landet. Ladcyklen er udstyret med hydrauliske skivebremser, som giver dig en effektiv, sikker og behagelig opbremsning. 

Alt i alt er denne fantastiske ladcykel et perfekt valg til dig, der gerne vil have en praktisk livsstilscykel, hvor der er plads til familien.