Arranger en perfekt partypoker med vennerne
Arranger en perfekt partypoker med vennerne

Poker Party

Tema-fester er altid et hit, og skal det være ekstra festligt, er poker party'et det perfekte valg. Dresscoden er til at navigere i, aktiviteterne er underholdende og temaet er dejligt uformelt på den festlige måde. Så find det festlige tøj frem og byd velkommen med langstilkede glas og bobler.

Poker Party temafest

Går du og overvejer poker party som dit kommende festtema? Så kan du næsten være sikker på, at du ser frem til en rigtig god fest. Til gengæld skal du også være opmærksom på, at sådan et tema forpligter, og at du ikke kommer uden om at gøre lidt ud af det. Heldigvis kan du her få lidt tips og hjælp…

Snacks og fingermad

Når det kommer til maden, kan du heldigvis sagtens slippe nemt om det. Et poker party handler nemlig knap så meget om måltidet. Så glem alt om langbord og 3-retters menu.

Bare du underretter dine gæster, kan du faktisk helt undgå kokkerierne og i stedet rette an med et lækkert snackbord af for eksempel chips, nødder og oliven. Går du all-in, kan du også overraske med en ’stående buffet’ af snacks og fingermad som for eksempel små kanapeer, pindemadder, bruschetta, brød og tapenader.

Bobler med mere…

Når det kommer til drikkevarerne, er der ingen vej uden om boblerne – om det er Cava, Spumante, Crémant eller Champagne er op til dig og dine smagsløg. Afhængigt af selskabet kan man også sagtens kræse om gæsterne med en god flaske rom, whisky eller cognac, lige som drinks og cocktails højst sandsynligt også vil falde i god jord hos de fleste.

 

Idéer til Poker Party

Poker invitation

Fuldfør temaet og inviter vennerne til fest med en Poker Party invitation. Vi har allerede lavet en skabelon, så du hurtigt er klar til at sende invitationerne afsted. Download invitationen her.

Festlige glas

Lav små butterflies af sorte og røde servietter og sæt dem på glasset med dobbeltklæbende tape for ekstra festlig stemning.

Snacks til festen

Server fingermad som for eksempel små kanapeer, pindemadder, bruschetta, brød og tapenader. Det er både festligt at se på og i fuld overenstemmelse med temaet - og så smager det selvfølgelig rigtig lækkert.

Jetoner

Når der inviteres til Poker fest, så skal der selvfølgelig spilles Poker, så sørg for at have udstyret i orden. Jetonerne er selvfølgelig et must.

Beer pong

Beer pong er et spil, hvor spillerne kaster en bordtennisbold på tværs af et bord, for at ramme ned i kopper med øl i den anden ende.

Spillet består typisk af to hold af to spillere. Hvert hold starter ud med 6 eller 10 kopper opstillet i en trekantsformation i hver ende. 
Herefter forsøger holdene på skift at kaste boldene ned i modstandernes kopper - hvis det lykkes at ramme ned i en kop, skal indholdet af denne kop drikkes af det andet hold, og koppen fjernes fra bordet. Det hold, der først har fjernet modstanderens kopper, har vundet.

Up in flames

3 cl Martini Rossi
2 cl vodka
Tranebærsaft efter smag

Kom alle ingredienserne i en shaker sammen med 4-6 isterninger.

Shake drinken i 30 sekunder og hæld den i et koldt martiniglas.

Kør kanten af dine martiniglas rundt i æggehvide og derefter sukker blandet med frysetørret tranebærpulver. Det giver et smukt og festligt look til din drink.