Inspiration til konfirmationen
Inspiration til konfirmationen

Konfirmation

En konfirmation er blandt de allerstørste begivenheder i familien. Det er derfor ikke uden grund, at konfirmationen er en af de fester, der bliver planlagt i detaljer lang tid i forvejen. For når et ungt menneske bliver konfirmeret og træder ind i 'de voksnes rækker', skal det fejres med manér.

Populære konfirmationsgaver

Opskrifter og drinks til konfirmationen

Idéer og inspiration til konfirmationen

Idé til sangskjuler
Det er altid sjovt hvis en sang kommer ind til bordet i en sjov eller kreativ sangskjuler. Klik ind og se hvordan du laver en skøn paraply-sangskjuler.
Inspiration til bordkort og menukort
Få inspiration til at lave et kreativt bordkort, der sætter et personligt præg på konfirmationsbordet. Se også hvordan du kan præsentere menuen på en anderledes måde. Klik ind og få inspiration.
Ideer til festlege
Festlege eller festlige indslag er skønt til en konfirmation hvor man sidder længe ved bordet. Klik her for at få ideer til underholdende fest lege.
Download blå konfirmations-invitation
Invitationerne er en stor del af konfirmationen - men heldigvis kan du hente én her. Du ka' downloade invitationen lige her.
Download rosa konfirmations-invitation
Skal der sendes invitationer ud til datterens konfirmation? Du ka' downloade invitationen lige her.

Pynt op til konfirmationsfesten

Det flotte bord er en stor del af konfirmationsfesten, når konfirmanden skal fejres med sange, taler og god mad. 

I din lokale Bilka finder du et kæmpe udvalg af lys, servietter, tallerkener og alt muligt andet pynt, så du kan dække bordet, lige som konfirmanden gerne vil have det. 

Mest populære tip til konfirmationen

Se hvordan en professionel bartender laver en Tom Collins

Se hvordan bartender Mathias Daa Løfquist laver en Tom Collins trin for trin. Så er du klar til at gøre ham kunsten efter, når det er tid til at lave velkomstdrinken til konfirmationen.

Design fotobog eller invitationer til konfirmationen

Fotobog og invitationer til konfirmationen

Design dine egne personlige invitationer til konfirmationen eller bestil en flot fotobog med skønne minder, historier og øjeblikke fra festen. Klik på banneret for at designe dine invitationer og fotbog.