Download gør-det-selv skabeloner
Download sjove masker
Masker hører fastelavn til. Klip maskerne ud inden festen eller lad gæsterne selv vælge deres favorit. Download skabelonen her.
Farvestrålende fastelavnsris
Fastelavnsris er oplagt som bordpynt til festen, og er en super oplagt opgave for børnene. Download skabelonen her.
Invitation til fastelavnspris
Download en festlig invitation til fastelavnsfesten og inviter familien og vennerne over til en fantastisk tradition. Download skabelonen her.

Nem udklædning

Butikkerne bugner af udklædningstøj omkring fastelavn, men det kan også være sjovt at lave sit eget kostume – og det behøver ikke være hverken dyrt eller svært. Klip hul til hovedet i et stykke stribet stof, og så har du et zebrakostume, eller skab en lille gentleman med en bowlerhat og en butterfly fra skabet.

Gør-det-selv slikposer

Det er altid sjovt, når der er gjort lidt ekstra ud af slikposerne – og har du nogle rester papir og karton liggende, er det nemt at lave en sød kat, der kan bruges til at lukke poserne med. Det skal du bruge, sort karton, papir i forskellige farver, eventuelt farvet masking-tape, saks og lim.

Masser af farver til fastelavn

Farver er kodeordet til fastelavn, så lav også gerne saftevand i forskellige farver, der pynter på bordet.

Fyld fastelavnstønden med gode sager

Fastelavnstønden skal ikke nødvendigvis kun spiselige ting som for eksempel slik og rosinpakker. Du kan også lade serpentiner og små stykker legetøj vælte ud, når der går hul.

Skumslik på pinde

Sæt farvestrålende skumslik på pinde og pynt med fjer foroven. Det ser superflot ud på bordet og giver helt sikkert pote hos gæsterne.