Pynt op il Børne Melodi Grand Prix
Pynt op il Børne Melodi Grand Prix

Børne Melodi Grand Prix

Sæt et ekstra stort kryds i kalenderen, når Melodi Grand Prix for børn ruller over skærmen – og bed ungernes venner gøre det samme. En musikfest er nemlig noget af det sjoveste både at planlægge og afholde. Så frem med stemmesedlerne og de kulørte drinks og glæd dig til at få hytten fuld af festglade børn.

Idéer til Børne-Melodi Grand Prix

Syng løs med karaoke

Børne-Melodi Grand Prix nærmest indbyder til at kaste sig ud i en omgang karaoke eller SingStar. Du kan også forberede en musik-quiz med fede præmier.

Festlig påklædning

Bed gæsterne komme i glittertøj eller fyld en kuffert eller kasse med farvestrålende udklædningstøj, parykker og smykker, som børnene kan kaste sig over.

Du kan altid finde vores store udvalg af kostumer til børn her.

VIP til alle

Print VIP-kort til alle gæsterne med deres navn på og sæt dem i key-hangere, så alle har et backstage-pass. Du ka' downloade VIP skabelonen lige her.

Pynt op på børneværelset

Hvorfor ikke dække op på børneværelset? Flyt sofabordet derind og dæk op med masser af farvestrålende balloner, lavalamper, stearinlys og slik.

Klip & klister

Klip karton-briller i forskellige faconer og lim dem på en blomsterpind. De kan bruges som sjovt regi til aftenens selfies, og så pynter de fint på bordet.

Vinylfad til lækkerier

Lav i aftenens anledning et sjovt og kreativt slikkepinde-fad af en gammel lysestage og en vinylplade. Sådan gør du: Lim en vinylplade ovenpå en lysestage og bor huller i pladen og stik slikkepinde ned igennem.

Dittes festlige milkshakes

(Til 4 personer)

Dittes fantastiske milkshakes med smag af jordbær og brombær er et sikkert hit, hvis der et kort øjeblik er brug for at sidde stille.

1 liter vaniljeis
2 dl letmælk
150 g hindbær, jordbær og/eller brombær
½ dl piskefløde

Blend vaniljeis og letmælk. Blend herefter halvdelen af iscremen sammen med hindbær, jordbær eller brombær. Skal milkshaken være pink, så brug hindbær og/eller jordbær, og skal den være lilla, så brug brombær. Tag den anden halvdel af iscremen op i en kande. Hæld skiftevis bærmilkshake og vaniljemilkshake ned i et stort glas. Pisk fløden til flødeskum og pynt toppen med flødeskum og et bær.