LG 65" OLED65B7V inkl. LG 4k Blu-Ray UP970

Få på lager online

LG 65" OLED65B7V inkl. LG 4k Blu-Ray UP970

LG OLED65B7V

LG OLED B7’s skærmtykkelse er reduceret på smart vis, idet det ikke er baggrundsbelyst. Skærmen er papirtynd og kan monteres helt tæt på væggen. B7 er udstyret med Dolby Vision™ samt HDR10 og HLG, hvilket betyder, at mere end en milliard farver kan produceres for at give et mere levende og virkelighedstro billede, som er mere lig det, som det menneskelige øje kan registrere. Tv'ets mikropixel genererer perfekt sort farve og kontrast, hvor milliarder af perfekte farver kommer til live. B7 er udstyret med Dolby Atmos, der giver fantastisk lyd i dine ører i alle scener. webOS 3.5 er designet til at være nemt og sjovt at bruge for at give en komplet seeroplevelse.

Bevæbnet med LG's Magic Remote er det lige så nemt at se gamle og nye favoritter i LG OLEDs biograf lignende kvalitet som at klø sig i nakken og trykke på knappen. Professionel spille mode giver mulighed for minimal input forsinkelse i selv de mest krævende spil.

Perfekt sort

Synk dybere ind i mørket med LG OLED TV. Takket være organiske selvemitterende pixel opnås perfekt sort farve som følge af deres enestående evne til at slukke helt - intet lyst udsendes eller trænger igennem pixelen. Dette giver væsentligt udvidede kontrastforhold på skærmen, så nuancer, farver og skygger bliver vist på en måde, som LED Tv-teknologien ikke kan matche. 

Perfekt farve

Farve og kontrast til perfektion. OLED pixel skaber et forbavsende præcist og bredt farvespektrum, som vises på den perfekte sorte baggrund ud fra de selvemitterende pixel. Denne kombination giver den mest fantastiske og virkelighedstro farvegengivelse, som man bliver nødt til selv at se for at tro på det.

Multi HDR med Dolby Vision

Fremtidssikret, allerede i dag. Takket være High Dynamic Range opnås farver og kontrastforhold, der kommer meget tættere på det område, som det menneskelige øje er i stand til at se.  LG OLED TV understøtter HLG, HDR 10, Dolby Vision og Technicolor HDR-formater.

Dolby Atmos lyd

Næste skridt inden for lydoplevelser. En verden til forskel, LG OLED TV er udstyret med Hollywood-lyd fra branchens pionerer Dolby. Atmos bevæger sig i 3D-rum og giver mulighed for en mere virkelighedstro genskabelse af lydunderholdningen. Træd inden for i en verden af ekstraordinær lyd. 

Billede på metaldesign

En smuk forankring. OLED's revolutionerende konstruktion gør det muligt at integrere tv-skærmen til én metalplade, hvilket giver et utroligt strømlinet og stilfuldt udtryk.

Smart TV webOS

Naviger i en verden af digitalt indhold med Smart TV webOS. Underholdning, film, sport og meget mere kan ses på denne prisvindende Smart TV platform med den intuitive Magic Remote. Med webOS får du adgang til alt det, du ser live, ved hjælp af tv-tjenester og en bred vifte af apps. Det er den bedste måde at se den næste fantastiske generation af 4K UHD og HDR video* på - ganske enkelt billedkvalitet du bliver nødt til at se med egne øjne for at kunne tro på det. Der er så meget at vælge imellem - og det er lige ved hånden - at det vil ændre den måde, hvorpå du ser tv, for altid.

Perfekt klarhed
Hurtige pixel til actionmættet indhold. Med en responstid mere end tusind gange højere end ved LED pixel gør OLED-teknologien det muligt at nyde hurtige scener i f.eks. actionfilm eller sportsudsendelser helt uden slør. De hurtige bevægelser på skærmen er flydende og spændende, uanset hvad du sidder at ser. 

Ultra HD 4K opløsning

En ny detaljerigdom. ULTRA HD 4K har fire gange større opløsning end Full HD og giver strålende klarhed og detaljerigdom, selv hvis du går helt tæt på skærmen. Denne detaljerigdom passer utrolig godt sammen med de virkelighedstro farver inden for OLED-teknologien, så billederne giver dig en seeroplevelse uden lige. 

*4K og HDR-indhold fås kun fra visse udbydere.

 

Blu-Ray afspiller:

LG UP970, den første Blu-ray-afspiller, der både kan håndtere UHD/4K og HDR. Afspilleren har et sort og stilrent design.

HDR, som i 2016 fik sit store gennembrud til tv i hjemmet, er en teknologi, som giver lyse og mørke områder i billedet flere detaljer. LG UH970 understøtter HDR og Dolby Atmos. Dolby Atmos er særligt vigtigt, da det er det lydformat, de fleste filmproducenter har valgt som standard. Uanset hvilket HDR-format, der kræves, kan du afspille det med UP970. Udover at kunne afspille Blu-ray-indhold kan UP970 også vise indhold fra Netflix og YouTube.

 

 

Dette produkt består af
Varenummer 100309916
ID 000000000057199001-EA
Energimærkning
 • Klasse A
Vægbeslag Vesa standard
 • 300x200
Dybde inkl. stand
 • 22,5 cm
Antal USB
 • 3
Trådløse tilslutningsmuligheder
 • Wi-Fi
Antal HDMI
 • 4
Højde inkl. stand
 • 88,2 cm
Bredde inkl. stand
 • 145,1 cm
Ultra HD
 • Ja
TV funktioner
 • Wi-Fi indbygget
 • SmartTV
Model
 • OLED65B7V
Skærmteknologi
 • OLED
Skærmopløsning
 • 3840 x 2160
Max Opløsning
 • 3840x2160
TV-Tuners
 • DVB-C
 • DVB-S2
 • DVB-T
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Vi henviser til lagerstatus for de inkluderede produkter: