Samsung QLED

QLED TV er designet til at give dig en enestående seeroplevelse helt uden forstyrrelser. Lad den farvesprudlende billedkvalitet give underholdningen et løft. Få det fulde overblik over alt indhold i én samlet menu via en fjernbetjening.

Hvorfor QLED TV? Oplev et TV med stil!

No Screen Burn

Med Samsung Quantum Dot-teknologien får du et TV, som overgår Ultra HD 4K-standarden uden risiko for fastbrænding. Nu kan du roligt se film eller spille spil i en fantastisk billedkvalitet uden at behøve at bekymre dig om fastbrænding, for når du køber et 2018 QLED TV*, tilbyder Samsung 10 års skærmfastbrændingsgaranti samt Quantum Dot kvalitetssikring. Garantien gælder i 10 år fra købsdato.

Stilrent design

Et tidløst design, som er smukt fra alle vinkler. Et grænseløst 360-graders design, som giver dig en ubegrænset billedoplevelse uden en ramme, der dækker noget af skærmen. Takket være Ambient Mode kan tv'et smelte sammen med dit interiør.

Se detaljerne blive vækket til live

Ind imellem kan det være svært at adskille detaljerne i billedet på TV’et, særligt hvis scenerne er meget mørke eller meget lyse. Samsung TV leverer den visuelle oplevelse, som filmskaberen havde tænkt sig. Med HDR 10+ teknologi får du et større spænd af lysstyrke og kontraster for at fange de subtile detaljer og nuancer, der giver billedet liv.

Undgå ledningsrod

Med et Samsung QLED TV slipper du for ledningsrod. Nu kan alle forbindelser, også strøm, samles i ét enkelt transparent kabel. Med One Invisible Connection kan du gemme dine tilsluttede enheder ude af syne ved at forbinde dem til One Connect Box, som du kan placere et stykke fra tv-skærmen.

Du behøver kun én

Få ting er mere irriterende end at rode rundt mellem fjernbetjeningerne for at forsøge at finde den, der starter spillekonsollen eller filmen. Med Samsung One Remote Control slipper du for kaosset med fjernbetjeninger, da du har én enkelt fjernbetjening, som du kan styre TV'et og de fleste af de tilsluttede enheder med.* Så er der mere tid for dig til at nyde dine yndlingsprogrammer.

Fortsæt med at kigge på mobilen

Er du filmaftenens popcornansvarlige? Tag det roligt, nu slipper familien for at sætte filmen på pause, når du skal i køkkenet. Med SmartThings-appen kan du fortsætte med at se filmen på din mobil eller på dit Family Hub-køleskab i den tid, du laver popcorn, så længe enhederne er trådløst opkoblede til det samme netværk.

Mere indhold. Mere fornøjelse.

Find det, du leder efter, på en hurtig, nem og intelligent måde. Alle dine apps samles i Smart Hub-menuen i den rækkefølge, du ønsker, side om side med tv-kanaler fra de fleste digitale modtagere. I SmartHub finder du de fleste populære tjenester med film og serier. Men du kan også udforske andre apps med spil eller information.

Bliv ét med dine spil

Oplev en helt ny dimension af dine spil på et QLED TV. QLED med 4K HDR giver fantastisk detaljerigdom og fyldige farver, så du kan se hver eneste lille detalje i spillet. Lad dig opsluge af spillets verden takket være det lynhurtige tempo og den lave billedforsinkelse.

Det smarte hjem

Samsung har udviklet sit økosystem for at sørge for, at alt fra din mobil og dit TV til din vaskemaskine og køleskab fungerer og interagerer sammen. Med appen SmartThings kan du tilslutte masser af smarte enheder og produkter og let styre dit opkoblede hjem. Du kan f.eks. nemt starte vaskemaskinen, uden at du overhovedet behøver at rejse dig fra sofaen. Lad ikke hverdagen forstyrre dit underholdningsliv!