QLED

8 produkter
Ultra HD Smart TV med stemmekontrol
10.999 kr.
Fantastisk billedkvalitet
Q Picture, Q Style og Q Smart
19.999 kr.
Smart TV
19.999 kr.
Ultra HD Smart TV med stemmekontrol
16.999 kr.
Den næste generation af perfektion - Et billede på væggen
37.999 kr.
Smart TV
11.999 kr.
Fantastisk billedkvalitet
Q Picture, Q Style og Q Smart
4.999 kr.

QLED TV. Next innovation in TV.
QLED står naturligvis for en fantastisk billedkvalitet, men Samsung QLED er så meget mere end det. Vi har samlet det hele under de tre Q'er – Q Picture, Q Style og Q Smart.

Q Picture
QLED bygger på et nyt Quantum Dot-materiale. Det er endnu mere effektivt end tidligere og giver både en højere lysstyrke og et større farverum (hele 99,8 % af DCI-P3). Men samlet set er det endnu bedre, for lysstyrken i kombination med farverne gør, at vi nu kan gengive klare farver og skarpe kontraster, selv om der er lyst i rummet, f.eks. i sommerhalvåret, når solen skinner. For hvem har lyst til at trække gardinerne for, bare fordi man skal se TV? Hvor godt et billede TV'et leverer i lyse omgivelser, måles i det, der kaldes farvevolumen (color volume), og vores nye QLED-modeller gengiver hele 100 % af farverummet i henhold til CIELAB-standarden. Med så høj en lysstyrke har vi kunnet skabe en helt ny panelstruktur, som giver en meget stor betragtningsvinkel.*

Q Style
Norden er det område i Europa, hvor man køber de største TV-apparater. Og køber man et stort TV, er det særlig vigtigt, at det passer perfekt ind i indretningen. Samsungs QLED TV skiller sig virkelig ud ved at glide ubesværet ind i enhver moderne indretning. Alle modeller leveres med en elegant fod i metal, som har en smart løsning, der skjuler kablerne. Alternativt kan man få to forskellige fødder som tilbehør. Vælg mellem Tower Stand, som er en flot, drejelig fod til placering af TV'et på et bord, der får billedet til at se ud, som om det svæver, eller Studio Stand, som er en fod til placering af TV'et på gulvet, der er inspireret af kunstnernes staffeli. Alle eksterne enheder, såsom digitalboks og spillekonsol, tilsluttes til One Connect-boksen via HDMI eller USB og tilsluttes til TV'et med et næsten usynligt, optisk kabel. Da det er 5 meter langt, har du stor frihed til at placere tilbehøret, hvor du har lyst. Og skulle der være behov for det, kan man få et 15 meter langt kabel som tilbehør. Vil du have TV'et monteret på væggen, vælger du No Gap Wallmount, som nedfældes i TV'ets bagside. Derved bliver mellemrummet mellem TV'et og væggen minimalt.**

Q Smart
QLED samler alle dine tilsluttede underholdningskanaler i en og samme smarte menu. Uanset om det gælder live-TV, spillekonsoller, medieafspillere eller dine favoritapps med streamede videotjenester, finder du dem ved siden af hinanden i vores Smart Hub. TV'et genkender de fleste digitalbokse med det samme, og de kan alle styres direkte med den flotte og smarte fjernbetjening One Remote, så du slipper for at have en masse forskellige fjernbetjeninger til at ligge og flyde på sofabordet. Nu kan du oven i købet spille dine PC-spil på TV'et, da det også har indbygget understøttelse af Steam Link.

*CIELAB er et tredimensionelt farverum, som er fastsat af Den Internationale Belysningskommission (CIE) 1976. **Mellemrummet målt fra TV'ets bagerste punkt kan variere alt efter installation og væggens beskaffenhed.

Slut med kabelkaos - Stilrent design med gennemsigtig kabling

Et 5 meter langt optisk kabel medfølger TV'et. Den gennemsigtige kabling refererer til et trasparent optisk kabel, der kobles til One Connect boksen. Det gennemsigtige optiske kabel er ikke det samme som strømkablet eller andre kabler, der kobles til øvrige enheder så som soundbar.