Lyd

Her på siden finder du lyd fra Bilka. Bilka har masser af gode lydprodukter, her finder du den perfekte højtaler ligegyldigt om du skal spille op til fest i stuen, med et anlæg, eller om du skal bruge en soundbar der fulender TV-oplevelsen. Bilka har også massere af bærbare højtalere og ghettoblasterer der passer perfekt til børneværelset, på festival eller på stranden. Bilka har lyd fra mange forskellige mærker. 

Særlige tilbud | Gælder kun på bilka.dk | 1/6 - 5/6
Harman Kardon Home Cinema sæt BDS680
5.999 kr. 9.499 kr.
JBL Charge bluetooth højtaler
599 kr. 999 kr.
PlayStation 4 500 GB
2.879 kr. 2.999 kr.
Scansonic bluetooth højtaler Q1000
499 kr. 1.499 kr.
SONOS PLAY:3 trådløs højtaler
1.999 kr. 2.199 kr.

Alle kendte mærker

Her på siden finder du alle de kendte mærker f.eks. Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Prosonic, Libratone, Bem, Tangent, JBL, Harman Kardon, Gear4, Logitech, Dantax, Denver, PURE, Nordklang, Pioneer, DaneOne, JVC, Beats By Dre, Sinox, SteelSeries og TDK.

Lyd til alle steder og alle tidspunkter

Hvis vil have trådløs lyd, hvor du let kan streame musik fra din mobiltelefon eller tablet direkte til højtaleren, helt uden brug af ledninger har, Bilka et stort udvalg der passer til dig: Trådløse højtalerer, højtalere du kan steame til, Bluetooth højtalere og Airplay højtalere. Hvis du vil tage musikken med mens du er på farten kan du let gøre det, men en af de mange bærbarer højtalere.

Hjemmebiograf – gør TV oplevelsen stører

Hvis du skal bruge lyden til at fuldende TV-oplevelsen har Bilka mange soundbar og sorund sound anlæg. Du kan få med eller uden subwoofer, lige fra budget standart løsningen, til den store pakke der inkludere blu-ray afspiller, og mange lyd enheder.

Radio – altid opdateret

Bilka har et bræt udvalg af radioer. Du finder alt lige fra den lille radio til køkkenet, kontoret, eller hobby rummet, til det store væghængte anlæg til stuen. Der er et bræt udvalg af teknologier alt lige fra DAB radioer, DAB+ Radioer, FM radioer, Internet Radioer og WIFI radioer. Du finder også mange Ghettoblaster du nemt kan tage med på farten, samtidigt med de passer perfekt ind på børneværelset.

Bærbarer højttalere

Bilka har et stort udvalg af bærbare højtalere. Du finder den rigtigt højtaler med batteri, hvad end du skal bruge en højtaler med Airplay, Bluetooth, eller bare et jack stik.

Musikanlæg og højttalere

Hvis du skal bruge et musikanlæg finder du et stort udvalg på Bilka.dk. Bilka har anlæg fra alle de kendte mærker. Bilka har anlæg med og uden dokning til iPhone, anlæg der kan vægmonteres, minianlæg og almenlige stereo anlæg. Du finder alt lige fra den simple ghettoblaster til designer anlægget.

Høretelefoner – Lyd på farten

Bilka har den rigtige lyd til dig mens du er på farten. Blandt vores store udvalg at høretelefoner finder du mange forskellige varianter. Bilka har høretelefoner med og uden mikrofon, som on-ear og in-ear.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies