Højttalerstativ

Med et højttalerstativ bringer du lyden op i højden. Og det er en rigtig god idé. Når højttalerne befinder sig i ørehøjde, får du nemlig den optimale lydoplevelse, hvad enten den står på hjemmebio eller fed musik i stuen. Herunder finder du et stort udvalg af højttalerstativer og højttalerbeslag.

Højttalerstativer – stort udvalg

Når du skal finde frem til dine nye højttalerstativer, er det vigtigt, at du vælger dem, som passer til dine højttalere, men også til det rum, hvor de skal placeres. Vi opdaterer og udvider hele tiden med nye modeller fra førende producenter, så du nemt og bekvemt kan finde frem til den løsning, som matcher dit behov bedst.

  • Høj kvalitet fra kvalitetsbrands som Hama og SOUNDXTRA
  • Bredt udvalg af højtaler-stativer og højttalerbeslag
  • Mange modeller i flere forskellige design

Den rette placering

Lyd er ikke bare lyd. Kvaliteten og styrken af lyd afhænger i høj grad af, hvor du placerer dine højttalere. Uanset, hvilken type og størrelse du har, er de kun så gode, som deres placering. Det er enkelt formuleret, men det er ikke desto mindre rigtigt.

Da akustikken i høj grad afhænger af det enkelte rum, er det ikke muligt at give dig nogle faste retningslinjer for, hvor du bør stille dem. Den retningsbestemmes af en lang række faktorer. Tomme vægge, træ- eller flisegulve, men også møbler kan have indflydelse på kvaliteten af lyden.

For at skabe det bedste lydmiljø er det nødvendigt, at du går stille og roligt til værks og hører dig frem. Du skal simpelthen sætte dig godt til rette i din yndlingsstol, sætte en af dine favoritter på anlægget og lytte godt efter. Flyt så rundt på højttalerne, indtil du opnår den bedste lyd.

Gør dine højttalere mobile og fleksible

Højtalere findes i mange forskellige størrelser, typer og materialer. Vil du have det bedste udbytte af den lyd, der kommer du af dem, forudsætter det som udgangspunkt, at kvaliteten er i top. Uanset, hvor meget du flytter rundt på dem, bliver de ikke bedre end elektronikken i dem.

Når dette er i orden, kan et højttalerstativ eller -beslag være med til at retningsbestemme lyden, så den bliver ledt optimalt rundt i rummet eller til et specielt sted. Det kan for eksempel være mod sofagruppen i midten af rummet eller lænestolen i hjørnet. Med en højttaler på et højttalerstativ kan du flytte den rundt i rummet efter behov, mens du med en vægmonteret kan dreje og vinkle beslaget, indtil du opnår den bedste position.

Køb dit nye højttalerstativ hos Bilka.dk

Bestiller du dit nye stativ eller beslag i dag, sørger vi for levering hjem på din adresse. Du har som altid ubegrænset returret – og så leverer vi altid fragtfrit, når du køber varer for over 1.000 kr.