Phono-kabel til både lyd og billede

Et phono-kabel er den prisbevidste løsning, som er ideelle til både musik og film. Brug lydkabler med phono-stik til at forbinde din afspiller med forstærker eller højtalere, eller skab en biografoplevelse med lyd bag siddepladserne i stuen. Gå på opdagelse i vores online udvalg herunder på Bilka.dk.

Vælg lydkabler med phono-stik

Med et phono-forlængerkabel kan du effektivt videresende lyd fra din afspiller til dine højtalere og/eller billeder til din skærm. Den prisbevidste løsning er velegnet til løsninger med lydkabler og er nem at tilslutte.

  • Sørger for effektiv lydoverførsel
  • Du får meget mere for pengene
  • Kan bruges til både lyd og billede

Du kan føre lyd direkte fra din musikafspiller over i din forstærker eller højttaler med phono-kabler. De effektive lydkabler er et økonomisk valg, der kan anvendes til både musik og film.

Hvordan bruger du phono-kabel?

Der findes mange anvendelser af phono-kabler, men der er forskellige ting, du med fordel kan være opmærksom på, når du tilslutter til musik, tv eller surroundsound.

  • Musik tilsluttes nemt til forstærker eller højtaler med et phono-kabel. Har du aktive højtalere kan du forbinde din afspiller og dine højtalere direkte med kablet, mens passive højttalere kræver en forstærker mellem afspiller og højtalere. Bemærk om dine højtalere eller din forstærker har multistik til flere phono-kabler eller er til et kabel med flere phono-stik.
  • Tv får videreført både lyd og billede via at phono-kabel. Opmål nøjagtigt inden køb af lydkabler – du kan med fordel vælge et phono-forlængerkabel til dine højtalere, hvis du ønsker at skabe en hjemmebiograf med lyd bagved siddepladserne. Husk, at alle kabler til højtalerne bør være lige lange for at skabe den samme spænding og dermed lydkvalitet.
  • Surroundsound er umiddelbart ikke kompatibelt med phono-kabler, men er dog muligt, hvis du anvender flere kabler ad gangen. Tjek om alle dine enheder er til phono-stik inden køb – enheder som højtalere kan have flere forskellige udgange, ligesom en forstærker eller en afspiller ofte kan forbindes med flere typer lydkabler.

Find gode tilbud på phono-kabler i vores store online udvalg herover på Bilka.dk. Altid stærke tilbud – og mange af dem.