Mini-jack-stik til transportabel musik

Mini-jack-stik er små etbenede hanstik, der nemt tilsluttes de enkle hunstik. Det gør minijack-stik til den simple og effektive løsning, når du skal høre musik på farten. Velegnede til de fleste typer mobiltelefoner, tablets og MP3-afspillere er minijack-stik det naturlige tilslutningsvalg. Se udvalget af minijack-kabler og tilbehør herunder på Bilka.dk.

Tag mini-jack-stikket med på farten

Det lille etbenede minijack-stik og minijack-kabel kan transportere lyd mellem din musikafspiller og hovedtelefoner eller minihøjtalere. Mobile musikenheder med minijack-kabel er velegnede til den midlertidige tilslutning og praktiske at have med på farten.

  • Overfører nemt og hurtigt musik til hovedtelefoner
  • Det er enkelt og ukompliceret at tilslutte og flytte
  • Kan anvendes til de fleste mobiltelefoner og tablets

Med simpel plug-in kan du få lyd i dine hovedtelefoner via et mini-jack-stik. Det etbenede stik gør det enkelt at tilslutte og flytte stikket mellem forskellige enheder. Du kan anvende minijack-stik til næsten alle smartphones og tablets til afspilning af musik, og ellers kan du få stik fra jack til minijack og omvendt fra minijack til jack.

Hvad kan et minijack-stik anvendes til?

Formålet er det samme for alle jack-kabler: At overføre lyd fra én enhed til en anden. Et minijack-kabel er velegnet til små enheder som transportable musikafspillere, pc-lydkort og tablets.

  • Musikafspillere i form af små transportable enheder som mobiltelefoner og MP3-afspillere har ofte minijack-stik til brug ved tilslutning af hovedtelefoner. Musikken overføres direkte via kablet, og er designet til at blive brugt igen og igen.
  • Pc-lydkort i ekstern model forbindes ofte med USB eller et minijack-kabel. Det effektive lydkabel er nemt at sætte i og tage ud, hvis dit interne lydkort i computeren svigter, er ustabilt, eller hvis du gerne vil opgradere lyden i din pc til surroundsound-niveau. Pc-lydkort med USB-tilslutning kan også erstatte et slidt minijack-stik. 
  • Tablets med musik eller film kan nydes overalt med hovedtelefoner eller minihøjtalere. Med en minijack-forlænger kan du opnå mere frihed end de ofte meget korte minijack-kabler, der følger med transportable musikenheder. 

Find dit nye lydkabel med minijack-stik i vores store online udvalg her på Bilka.dk. Dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!