Jack-kabel – midlertidig tilslutning

Med et jack-kabel fra dine musikinstrumenter eller transportable afspillere kommer lyden til live i højtalerne eller hovedtelefonerne. Vælg mellem tre størrelser, og skab midlertidig lydforbindelse overalt. Det etbenede jackstik er nemt at tilslutte og flytte rundt med. Se udvalget af lydkabler med jackstik online i vores udvalg herunder på Bilka.dk.

Lydkabel med jack-stik

Tilslut musikinstrumenter til forstærkeren med et standardjack-kabel. Sæt hovedtelefoner i mobilen med minijackstik eller mikrojackstik. Nem at bruge til den midlertidige tilslutning og til at tage med på farten.

  • En simpel og effektiv lydforbindelse
  • Findes i flere forskellige størrelser
  • Nem at tilslutte og flytte rundt på

Med et enkelt ben er et lydkabel med jackstik en effektiv og enkel måde at forbinde lydenheder på. Du finder dem i flere forskellige størrelser, og det er nemt at anvende og flytte et jack-kabel til nye enheder.

Hvilke typer jack-kabler findes der?

De tre typer jack-kabel, der findes, bruges alle til at overføre lyd og har alle samme slags jackstik i enden af lydkablet. Der er dog forskel på, hvad du bruger standard-, mini- og mikrojackkabler til.

  • Standard – Den oprindelige størrelse jackstik er 6,3 mm og anvendes til at forbinde store enheder, som f.eks. musikinstrumenter til forstærkere. Et lydkabel med et han-jackstik i standardstørrelse passer udelukkende i et hun-jackstik i samme størrelse. Du kan kende et jackstik i din forstærker eller dit musikinstrument på det cirkulære hul til et etbenet stik.
  • Mini – Nummeret mindre end standardstørrelsen er minijackstikket på 3,5 mm. Jack-kabel med ministik anvendes ofte til lydoverførsel fra mindre, transportable enheder, som mobiltelefon, tablets og iPods, til høretelefoner. Ligesom standardstørrelsen består et minijackstik af et etbenet stik. Minijackkabler anvendes primært til de midlertidige tilslutninger.
  • Mikro – Det nyeste inden for jackkabler er mikrojackstikket på kun 2,5 mm. Det helt lille stik bruges som minijackstikket til midlertidige tilslutninger til eksempelvis små mobiltelefoner eller MP3-afspillere. Vælg en længde på dit jack-kabel, der giver dig frihed til at nyde din transportable lydafspiller fra lommen eller tasken uden træk i kablet.

Se alle jackkablerne i vores store online udvalg herover på Bilka.dk. Altid stærke tilbud – og mange af dem.