DAB+ radioer

DAB+ radio – mange digitale fordele

Med en af vores DAB+ radioer på reolen får du masser af kanaler, og en mere stabil og langt bedre lyd end du er vant til. Se dig om i vores store udvalg, vælg din favorit og glæd dig til en helt ny digital radiooplevelse.

  • Høj kvalitet fra kendte brands som Prosonic, Nordklang og Philips
  • Stort udvalg af digitale kanaler og fantastisk lydkvalitet
  • Mange størrelser og fede design

Mange af radioerne er udstyret med et smart og funktionelt display, hvor der typisk vises kanalnavn, programnavn og oplysninger om aktuel afspilning.

Hvad skal du vælge?

Den 1. oktober 2017 blev der lukket og slukket for DAB signalet. Det betød, at alle landsdækkende kanaler, der før blev sendt på DAB fra da af blev sendt på DAB+. For at kunne lytte til kanalerne er det et krav, at din radio kan modtage det nye DAB+ signal.

For at få det fulde udbytte af din nye DAB+ radio er her nogle punkter, som du bør være opmærksom på.

  • Design: Smag og behag er heldigvis individuel. Da din nye radio er en del af interiøret, er det naturligvis vigtigt, at udseende og materiale er i orden. Træ, kunstlæder eller plast? Traditionel hvid eller sort, opsigtsvækkende pangfarver eller mønstre? Du finder det hele her i shoppen.
  • Display: Har displayet på radioen en størrelse, som passer til den mængde af informationer, som du ønsker? Stort, medium eller lille? Det er op til dig.
  • Lydstyrke: Kan du lide at høre høj musik? Så er det en god idé at tjekke antal watt.
  • Lydkvalitet: Mono eller stereo? En eller to højtalere? Stereohøjttalere giver som oftest den bedste lydkvalitet. Det er et punkt, som du ikke må undervurdere vigtigheden af.
  • Stik til hovedtelefoner: Nyder du at sidde og slappe af til god musik? Så er et stik til par lækre høretelefoner uundværlig.

Køb din nye DAB + radio på Bilka.dk

Har du besluttet dig for at udskifte din gamle FM eller DAB radio med en ny DAB+ radio? Så er du landet det helt rigtige sted. Klassisk, retro eller moderne? Lille og kompakt eller stor og avanceret? Væghængt, clockradio, ghettoblaster eller en helt traditionel radio? Du finder det hele lige her.

Når du bestiller online, har du 30 dages returret på din radio. Handler du for over 1.000 kr., får du gratis levering til din adresse eller et varehus nær dig.