Multiroom højttalere

Multiroom betyder at du kan styre musikken i forskellige rum uden ledninger, der forbinder rummene. Musikken kan styres, så du selv bestemmer hvilken musik, du vil høre i de forskellige rum. Du styrer hele systemet nemt fra din telefon eller tablet.

Multiroom-højttalere til det moderne hjem

Frihed til at spille lige, hvad du har lyst til i hvert rum af din bolig. Ingen ledninger eller kabler behøver forbinde de forskellige enheder, og du kan sagtens høre forskellig musik i forskellige rum på samme tid.

  • Du behøver slet ingen ledninger
  • Afspil forskelligt musik i flere rum
  • Alt styres fra din mobil eller tablet

Med multiroom-speakers i flere rum, slipper du for ledninger eller lydkabel til din musikafspiller og mellem højtalerne. Du kan afspille den samme musik eller forskellig musik i flere rum, og alt styres nemt fra din mobil eller tablet.

Hvad er relevant for dig der gerne vil have en multirum-højtaler?

Multiroom-speakers er geniale, men hvilke enheder kræver det egentlig? Hvordan kommunikerer de uden ledninger? Og er der krav til placering af enhederne?

  • Enheder – For at kunne bruge konceptet med multiroom skal du have flere enheder. For det første skal du have højtalere i de rum i boligen, hvor du ønsker at høre musik. For det andet skal du have en mobil eller tablet, hvorfra du kan styre afspilningen i de forskellige rum.
  • Bluetooth – I stedet for ledninger kommunikerer de forskellige enheder via Bluetooth. Højtalerne i rummene, hvor du ønsker at høre musik, bør derfor være Bluetooth-højtalere. Enheden der skal styre afspilningen, skal enten have indbygget Bluetooth eller kunne tilkobles en Bluetooth-adapter.
  • Placering – Du bestemmer helt selv, hvor du ønsker at placere dine Bluetooth-højtalere i de forskellige rum. Hvis du ofte afspiller forskelligt musik på samme tid i forskellige rum, er det imidlertid relevant at placere dine multiroom-højttalere med en vis afstand fra hinanden.

Få den gode lydoplevelse med Bluetooth og mulitroom-højtalere her fra Bilka.dk – mere end bare en butik – vi er dit hypermarked, og vi står for oplevelser til hele familien.