Højtalere til pc eller TV
Højtalere til pc eller TV

Højtaler til ethvert behov

Find de bedste højtalere til din musikafspiller – trådløst eller med kabel. Brug smart-højtalere, og spil via Bluetooth, eller vælg effektive gaming-højtalere til din computer. Find de helt rigtige Bluetooth, aktive eller passive højtalere til dit musikbehov i vores store online udvalg herunder på Bilka.dk, og bestil i dag.

Se alle produkter

Find de bedste højtalere

Populære brands

Gør dit hjem Smart

En Smart højtaler kan være det rigtige valg for dig der gerne vil kunne styre dit system med stemmen. For at dit system kan betegnes som smart, så skal det kunne styres med stemmen og have en integreret stemmeassistent. Med indbygget stemmestyring slipper du nemlig for at skulle igennem diverse apps for at styre dit musiksystem.

Match med de bedste højtalere

Uanset om du vælger aktive, passive eller trådløse højttalere, så kan du med en god kvalitet og det rette match til dit musikbehov skabe et unikt lydunivers i dit hjem.

  • Skab fantastisk lydoplevelse i hjemmet
  • Få det optimale ud af dit musikanlæg
  • Forbind med kabler, eller afspil trådløst

Du kan med gode højttalere skabe din helt egen ultimative lydoplevelse hjemme i stuen, og få det bedste ud af dine hifi-enheder. Vælg højtalere til kabel, eller afspil trådløst via Bluetooth.

Hvilke typer højtalere findes der?

Valgmulighederne er mange, når du skal finde din nye højttaler. Læs mere om de forskellige slags her, så du ved, hvad dit bedste højtaler-match er.

  • Passive højtalere kan tilsluttes et hvilket som helst lydsystem med en forstærker. Fordelen ved de passive modeller er, at du kun betaler for selve højttalerne, og ved reparation eller udskiftning behøver du ikke undvære din forstærker.
  • Aktive højttalere har indbygget forstærker og kræver lydkabel i tilslutning. Med indbygget forstærker kan du bruge aktive højtalere direkte sammen med din musikafspiller.
  • Bluetooth er til trådløs afspilning. Med Bluetooth-højtalere slipper du for ledninger og kan afspille fra en hvilken som helst Bluetooth-enhed. Har du ikke Bluetooth-højtaler kan du gøre dine almindelige højtalere trådløse via en Bluetooth-adapter.
  • Computere kræver en særlig type højtaler, som kan tilsluttes via USB eller jackstik. Computerhøjtalere er ofte opdelt i højtalere til gaming og til almindelig kontorbrug. For den kraftige lyd anbefales gaming-højtalere.
  • Smart-højtalere er en slags alt-i-én højtaler, hvorfra du kan afspille trådløst. Der findes forskellige typer, som f.eks. Bluetooth-adapter eller smart-højttaler med skærm. Essensen i en smart-højtaler er, at du kan styre alt centralt og trådløst direkte på højtaleren.

Gå på opdagelse i det store univers af højttalere online her på Bilka.dk – vi har Danmarks største vareudvalg.