Subwoofer – til de dybe lyde

Med eller uden indbygget forstærker – en subwoofer er uundværlig, hvis du ønsker en komplet gengivelse af musik, gaming eller film. Tilslut din subwoofer med subwoofer-kabel, eller styr det hele trådløst via Bluetooth. Installer en aktiv subwoofer i bilen, og nyd den gode musik på farten. Se udvalget herunder.

Skab den perfekte lydoplevelse med en subwoofer

At skabe en lydoplevelse der gengiver musik, film eller computerspil præcist kræver flere elementer. En god afspiller, gode højtalere og en god subwoofer, der er egnet til netop det pågældende formål, skal der til.

  • Du får et komplet lydbillede med bas
  • De dybeste toner gengives tydeligt
  • Få optimalt udbytte ud af højtalerne

Både de høje og de dybe lyde skal gengives for at opnå et komplet lydbillede gennem dine højtalere. Med en subwoofer fremhæves de dybe toner, der ellers kan være svære at høre, og du får det optimale udbytte ud af dine højtalere.

Hvilken subwoofer skal du vælge?

Uanset hvilken subwoofer, du vælger, har den altid det formål at fremhæve de dybe lyde i musik eller film – det vil konkret sige lyde under 150 hertz. Du behøver ikke at ønske mere baslyd for at bruge en subwoofer, det er ofte et spørgsmål om at forbedre dine højtaleres kunnen, så du får alle lyde med – også de dybe.

Overordnet set er der to typer subwoofere, som har hver deres fordele – en passiv og en aktiv subwoofer.

  • En passiv subwoofer er en enhed, som du sætter mellem din højtalere og din forstærker. Hvis du vælger en passiv subwoofer, er det ofte fordi, du allerede har de andre enheder eller fortrækker at have de forskellige enheder i hver sit kabinet. Du kan på den måde nemt reparere eller udskifte en enkelt enhed ad gangen.
  • En aktiv subwoofer til bil eller hjemmet er kendetegnet ved, at forstærkeren er indbygget i subwooferen. De fleste moderne subwoofere er aktive, så du slipper for at skulle tilkøbe en forstærker til dit hifi-system.

Find din nye subwoofer i vores store online udvalg herover på Bilka.dk. Her får du altid fri fragt ved køb over 1.000,- samt ubegrænset returret.