Aktiv subwoofer – sæt gang i bassen

Er du på udkig efter en aktiv subwoofer til dit anlæg, eller vil du give bassen et ekstra spark, når du er ude at spille? Så finder du et godt udvalg af aktive subwoofere her hos Bilka.dk. Dermed får du endnu bedre bas på din yndlingsmusik. Se det store udvalg herunder.

Aktiv subwoofer – føl lyden

Når du køber en subwoofer, vil det selvfølgelig give dig mere tryk på bassen, når du hører musik – både i bilen, på anlægget derhjemme eller i din opsætning som dj. Der er dog også rigtig mange andre fordele ved, at give dit lydsystem en opgradering:

  • Lyde som eksplosioner og skud i film får mere dybde
  • Du kan føle lyden, når den kommer ud af højtalerne
  • Subwooferen tilsluttes let din eksisterende opsætning

Det handler med andre ord om, at give de dybe toner mere dybde og kraft, så du kommer til at opleve både film og musik på en mere intens måde. De fleste af os kender det fra biografen, hvor lyden kommer boomende ud af højtalerne.

Find den helt rigtige subwoofer

Når der tales om den aktive subwoofer betyder det, at den har forstærker indbygget, hvor en passiv subwoofer er bygget uden forstærker. I denne kategori finder du de aktive subwoofere. Når du skal vælge mellem dem, handler det i høj grad om, hvor mange watt den bør have.

  • 100 watt eller under: Disse små og kompakte modeller er ofte lavet, så du kan bruge dem til din computer eller smartphone, når du skal spille musik derhjemme. De giver en rigtig god lyd til mindre anlæg, der ikke skal spille superhøjt.
  • Op til 800 watt: Her kommer vi op i den højere ende af skalaen, hvor der virkelig kommer noget pondus i lyden. Denne størrelse kan du sagtens bruge derhjemme, men den er også oplagt til dig, der har en dj-opsætning eller spiller mindre koncerter.
  • Op til 1200 watt: Med en aktiv subwoofer i denne størrelse kan du spille med de tunge drenge. Den er oplagt til større koncerter og liveoptræden samt store dj-opsætninger.

Bestil din subwoofer allerede i dag, så du kan skabe den perfekte lydoplevelse i din egen stue!