Hifi højtalere til din stue eller værelse
Hifi højtalere til din stue eller værelse

Hifi-højtalere til dit hifi-system

Her på siden kan du finde både aktive og passive hifi-højtalere samt subwoofere til de dybe lyde. Du kan vælge enhederne med flere funktioner i ét apparat eller selv sammensætte dit helt eget personlige hifi-system.

Se alle produkter

Kategorier

Skab dit eget hifi-system med gode hifi-højtalere

Passive eller aktive – højtalere og subwoofere gør den samlede hifi-oplevelse til dit personlige lydunivers. Brug gode lydkabler, og sammensæt dit helt eget hifi-system af de enheder, du foretrækker.

  • Dit hifi-system bliver komplet
  • Du får optimal lydgengivelse
  • Indstil selv til din lydpræference

Med et godt sæt hifi-højttalere er dit samlede hifi-system komplet, og du opnår en optimal lyd. Med separate højtalere, subwoofer og forstærker kan du selv justere dem enkeltvis og skabe netop det lydbillede, du foretrækker. 

Hvad består et hifi-system af?

Ud over musikafspiller skal du til et komplet hifi-system have et par gode hifi-højtalere samt subwoofer og forstærker. Du kan købe hver enhed separat eller vælge en mere kompakt løsning med kombinerede enheder.

  • En aktiv hifi-højtaler har indbygget forstærker, så du ikke behøver at koble en ekstra enhed til. Fordelen ved en aktiv højtaler er, at du kan vælge en dyrere model, fordi du slipper for udgiften til en separat forstærker. De fleste moderne hifi-højtalere er aktive modeller.
  • En passiv hifi-højtaler er uden forstærker og tillader dig at kombinere med netop den type forstærker, som du foretrækker. Skulle højtaler eller forstærker kræve reparation eller udskiftning kan du nøjes med at udskifte den ene af enhederne. Vælg evt. en passiv hifi-højtaler til det komplette biografsystem med et større antal højtalere.
  • Subwoofer er den ekstra hifi-højtaler, der fremhæver de dybe lyde i dit komplette hifi-system. Alle baslyde under 150 hertz kan være svære at få tydeligt frem uden en subwoofer. Som med andre hifi-højtalere kan du også vælge mellem passiv og aktiv inden for subwoofere – det vil sige med eller uden indbygget forstærker.

Gå ikke glip af skarpe priser på hifi-højtalere i vores store online udvalg herover på Bilka.dk – dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!