Transportabel radio til musik i hjemmet med læderhank og gråt stof
Transportabel radio til musik i hjemmet med læderhank og gråt stof

Lyd & HiFi

Her på siden finder du anlæg og højtalere fra et bredt udvalg af kendte mærker. Bilka har masser af lækre lydprodukter, hvor du finder den perfekte højtaler, ligegyldigt om du leder efter et anlæg til festen i stuen, eller om du skal bruge en soundbar til TV-oplevelsen. Blandt udvalget finder du også bærbare højtalere og ghettoblastere.

Se alle produkter

Se kundernes favoritter

Populære mærker

Soundbar - få en bedre oplevelse med dit TV

Enhver lyd bliver optimeret med en soundbar på væggen eller under tv’et. Uanset om du bruger din soundbar sammen med tv'et eller som musikafspiller, så får du her en fantastisk lydoplevelse. På siden finder du vores store udvalg af soundbarer der kombinerer design og funktion.

Lyd og hifi til hjemmet

Du kan hurtigt og nemt optimere din lydoplevelse, uanset om du er på farten, til fest eller slænger dig i sofaen. Hos Bilka ved vi hvor vigtigt det er, at lyden spiller maks - både når du ser film, hører musik eller lytter til din favorit udsendelse. Derfor har vi her på siden samlet et bredt udvalg af højtalere og høretelefoner, fra en række populære brands, som Samsung, Philips, LG, Sony og mange andre.

 

Lyd til alle steder og alle tidspunkter

Hvis du vil have trådløs lyd, hvor du let kan streame musik fra din mobiltelefon eller tablet direkte til højtaleren, helt uden brug af ledninger har, Bilka et stort udvalg der passer til dig: Trådløse højtalere, højtalere du kan streame til, Bluetooth højtalere og AirPlay højtalere. Hvis du vil tage musikken med, mens du er på farten kan du let gøre det med en af de mange bærbare højtalere.

Hjemmebiograf – gør TV-oplevelsen større

Hvis du skal bruge lyden til at fuldende TV-oplevelsen har Bilka mange soundbars og sorrund sound anlæg. Du kan få med eller uden subwoofer, og du kan vælge lige mellem standardløsningen og den store pakke, der inkluderer Blu-ray afspiller, og mange lydenheder.

Radio – altid opdateret

Bilka har et bret udvalg af radioer. Du finder alt lige fra den lille radio til køkkenet, kontoret, eller hobbyrummet, til det store væghængte anlæg til stuen. Der er et bredt udvalg af teknologier, og vi har alt lige fra DAB radioer, DAB+ Radioer, FM radioer, Internet Radioer og WIFI radioer. Du finder også mange ghettoblasters du nemt kan tage med på farten samtidig med, at de passer perfekt ind på børneværelset.

Bærbare højttalere

Bilka har et stort udvalg af bærbare højtalere. Du finder den rigtige højtaler hos os, uanset om du skal bruge en højtaler med Airplay, Bluetooth, eller jack stik.

Musikanlæg og højttalere

Hvis du skal bruge et musikanlæg, finder du et stort udvalg hos Bilka.dk. Bilka har anlæg fra alle de kendte mærker. Bilka har anlæg med og uden docking til iPhone, anlæg der kan vægmonteres, minianlæg og almindelige stereoanlæg. Du finder alt lige fra den simple ghettoblaster til designeranlægget.

Høretelefoner – lyd på farten

Bilka har den rigtige lyd til dig, mens du er på farten. Blandt vores store udvalg af høretelefoner finder du mange forskellige varianter. Bilka har høretelefoner med og uden mikrofon samt on-ear og in-ear.