Høretelefoner

861 produkter
Lille størrelse
149 kr.
Lille størrelse
149 kr.

Komfortable høretelefoner med gummikant.
16Ohm impedans, 103dB, sort

99,95 kr.
Corsair Gaming VOID RGB Dolby 7.1 - Headset - fuld størrelse - USB - hvid
701 kr.
DJI - Fjernstyrings-forlængerkabel - for DJI Osmo
480 kr.
Creative ChatMax HS-720 - Headset - fuld størrelse
200 kr.
Hama "Right Angle" - Forlængerkabel til flash synchro - 5 m - retvinklet konnektor
179 kr.
Hama - Flash-synkro adapter - PC-terminal (han) til PC-terminal (hun)
169 kr.
Plantronics Explorer 110 - Headset - over øret-montering - trådløs - Bluetooth - sort
461 kr.
Plantronics Explorer 50 - Headset - ørespids - over øret-montering - trådløs - Bluetooth
173 kr.
Plantronics Voyager Legend - Headset - i øret - over øret-montering - trådløs - Bluetooth
779 kr.
Logitech - Kamera kabel - USB (han)
230 kr.

Vælg høretelefoner efter dit behov

 • Musik derhjemme: Bruger du mest dine høretelefoner til at lytte til musik derhjemme, anbefaler vi, at du går efter et par gode hørebøffer uden mikrofon, der ofte giver den bedste lyd til dig, der gerne vil have så optimal en musikoplevelse som muligt. Hørebøffer isolerer lyden, så du undgår forstyrrelser fra omgivelserne omkring dig. 
   
 • Musik på farten: Tager du gerne dine høretelefoner med, når du er på farten, eksempelvis med bussen eller på gåben fra én destination til en anden? Så anbefaler vi dig ligeledes at købe et par gode hørebøffer. De fylder dog lidt i tasken, men flere modeller har den smarte funktion, at de kan klappes sammen, når de ikke er i brug, og dermed fylder de minimalt.
   
 • Musik til træning: Vil du gerne have musik i ørerne, imens du træner eller klarer dagens løbetur? I så fald skal dine høretelefoner være lette og komfortable, så de ikke forstyrrer dig, når du skal præstere. Vælg gerne et par in-ear hovedtelefoner, der sidder godt i ørerne. Vi har et bredt udvalg af trådløse høretelefoner med in-ear, så du slipper for en ledning, der ofte bare er i vejen.
   
 • Musik til computerspil: Bruger du dine høretelefoner i forbindelse med gaming, så kan du fint vælge et almindeligt sæt hørebøffer, der isolerer lyden, så du får den bedste oplevelse af musik og lydeffekter, imens du spiller. Spiller du typisk med andre, og vil I gerne kunne kommunikere med hinanden undervejs i spillet, kan et rigtigt gaming headset med mikrofon ligeledes være et godt valg til dig, der mangler et par høretelefoner til brug ved computeren. 
   

Køb høretelefoner online hos Bilka.dk

Det tager ikke mange sekunder at opdage, at vores sortiment af høretelefoner spænder bredt. Tag dig derfor god tid til at vælge de rette høretelefoner for dig, og følg eventuelt vores guide ovenfor. Er du vild med god lyd, kan du også med fordel tage et kig på vores store udvalg af alt fra radioer og musikanlæg til soundbars og bærbare højtalere. Vi ønsker dig god fornøjelse og glæder os til at modtage din bestilling. Bestil i dag og få fri fragt til din nærmeste Bilka, føtex eller NETTO ved køb for over 300 kr.

 

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Farve
Lagerstatus