Høretelefoner

882 produkter
Corsair Gaming VOID RGB Dolby 7.1 - Headset - fuld størrelse - USB - hvid
753 kr.

Komfortable høretelefoner med gummikant.
16Ohm impedans, 103dB, sort

99,95 kr.
Plantronics .Audio 310 - Headset - på øret
119 kr.
HyperX Cloud - Headset - fuld størrelse - hvid
539 kr.
SteelSeries 9H Fnatic Edition - Headset - 7.1 kanaler - fuld størrelse - støjisolerende
1.431 kr.
Acer Predator Gaming Headset - Headset - fuld størrelse - sort, rød
725 kr.
Plantronics GameCom 388 - Headset - fuld størrelse
215 kr.
SteelSeries Siberia 200 - Headset - fuld størrelse - gaia-grøn
608 kr.
Samsung EO-HS130 - Øreproptelefoner med mik. - i øret - 3,5 mm jackstik - hvid - for Galaxy Core Prime VE, Fame, Mega, Note 4, S4 Active, S4 Zoom, S5, S5 Active, S5 Neo, Young
66 kr.
Creative EP-630 - Øreproptelefoner - i øret - 3.5 mm plug - sort
146 kr.
SteelSeries Siberia 350 - Headset - 7.1 kanaler - fuld størrelse - USB - støjisolerende - sort, orange
1.017 kr.
Urban Revolt Duga - Øreproptelefoner med mik. - i øret - 3,5 mm jackstik - rød
108 kr.

Vælg høretelefoner efter dit behov

 • Musik derhjemme: Bruger du mest dine høretelefoner til at lytte til musik derhjemme, anbefaler vi, at du går efter et par gode hørebøffer uden mikrofon, der ofte giver den bedste lyd til dig, der gerne vil have så optimal en musikoplevelse som muligt. Hørebøffer isolerer lyden, så du undgår forstyrrelser fra omgivelserne omkring dig. 
   
 • Musik på farten: Tager du gerne dine høretelefoner med, når du er på farten, eksempelvis med bussen eller på gåben fra én destination til en anden? Så anbefaler vi dig ligeledes at købe et par gode hørebøffer. De fylder dog lidt i tasken, men flere modeller har den smarte funktion, at de kan klappes sammen, når de ikke er i brug, og dermed fylder de minimalt.
   
 • Musik til træning: Vil du gerne have musik i ørerne, imens du træner eller klarer dagens løbetur? I så fald skal dine høretelefoner være lette og komfortable, så de ikke forstyrrer dig, når du skal præstere. Vælg gerne et par in-ear hovedtelefoner, der sidder godt i ørerne. Vi har et bredt udvalg af trådløse høretelefoner med in-ear, så du slipper for en ledning, der ofte bare er i vejen.
   
 • Musik til computerspil: Bruger du dine høretelefoner i forbindelse med gaming, så kan du fint vælge et almindeligt sæt hørebøffer, der isolerer lyden, så du får den bedste oplevelse af musik og lydeffekter, imens du spiller. Spiller du typisk med andre, og vil I gerne kunne kommunikere med hinanden undervejs i spillet, kan et rigtigt gaming headset med mikrofon ligeledes være et godt valg til dig, der mangler et par høretelefoner til brug ved computeren. 
   

Køb høretelefoner online hos Bilka.dk

Det tager ikke mange sekunder at opdage, at vores sortiment af høretelefoner spænder bredt. Tag dig derfor god tid til at vælge de rette høretelefoner for dig, og følg eventuelt vores guide ovenfor. Er du vild med god lyd, kan du også med fordel tage et kig på vores store udvalg af alt fra radioer og musikanlæg til soundbars og bærbare højtalere. Vi ønsker dig god fornøjelse og glæder os til at modtage din bestilling. Bestil i dag og få fri fragt til din nærmeste Bilka, føtex eller NETTO ved køb for over 300 kr.

 

Tilpas udvalget
×
Brand
Farve
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies