On-ear høretelefoner

On-ear høretelefoner giver dig en lækker lyd i et komfortabelt design. Høretelefonerne sidder ovenpå dine ører, hvor ørekopperne giver en fantastisk komfort, så du kan nyde din musik fuldt ud. Se vores spændende udvalg af on-ear høretelefoner her på siden og bestil i dag.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til on-ear høretelefoner

On-ear høretelefoner - fantastisk lyd og komfort

Modsat in-ear høretelefonerne, så placerer du on-ear høretelefonerne over dine ører. Ørepuderne eller ørekopperne sidder direkte på øret. Designet er med til at give dig et super komfortabelt headset, som du let kan bruge i hverdagen. On-ear høretelefoner kommer i et hav af forskellige modeller og designs, så du kan finde den der passer bedst til dig og din stil.

On-ear høretelefonerne lukker ikke baggrundsstøj ude på samme måde som eksempelvis in-ear høretelefonerne gør. Derfor er modellerne ideelle til dig der skal kunne høre hvad der foregår omrking dig. Nogle modeller kommer med det populære Active Noise Cancelling (ANC), som er med til at reducere støj - se f.eks. vores samlede udvalg af Noise Cancelling høretelefoner.
 

Derfor skal du vælge on-ear høretelefoner

Der findes mange fede modeller når det kommer til on-ear høretelefoner. Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger en model der passer til dit behov og dine personlige præferencer.

Der er nogle fordele ved at vælge om-ear modellerne:

  • Komfortabelt og kompakt design

  • Høretelefonerne er lette at have med på farten

  • Du slipper for at lede efter den rigtige størrelse til øre-dutterne

  • Du kan følge med i hvad der sker omkring dig

  • Headsettet kan bruges som statement til dit outfit

Der er altså mange fordele ved at vælge et on-ear headset, og heldigvis har vi mange forskellige modeller her på Bilka.dk. Inden du investerer i et par, kan du overveje følgende parametre:

  • Mikrofon: Skal headsettet bruges til samtaler? Så kan det være fordel at vælge en af modellerne der kommer med mikrofon.

  • Trådløs/kabel: Vælg en trådløs model, hvis du gerne vil bruge høretelefonerne på farten. Modellerne med kabel er dog perfekt til de lange ture, da de ikke skal lades op.

  • Foldbar: Skal dine høretelefoner let kunne pakkes sammen i tasken? Så kan du med fordel kigge på de foldbare modeller.
     

Bestil dine on-ear høretelefoner på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af høretelefoner. Du kan nemt og hurtigt bestille dine on-ear høretelefoner hjem allerede i dag. Vi sørger for at sende dem hurtigst muligt, så du kan få en endnu bedre kydoplevelse. Se hele vores sortiment af on-ear høretelefoner på denne side.