Vægbilleder

Få din plakat trykt med eget billede hos Bilka Fotoservice 

 • Stort udvalg af forskellige typer vægbilleder hos Bilka
 • Plakater med dit eget billede trykt i højeste kvalitet
 • Vælg selv format, stil og materiale til dit plakattryk
 • Nem bestilling og hurtig levering - bestil her
   

Plakater til hjemmet 

Har du taget et godt billede? Hvorfor ikke hænge det op på væggen som en flot plakat, så det bliver set af dig, din familie og dine gæster. Med plakattryk og andre typer vægbilleder fra CEWE kommer dine fotos virkelig til deres ret. 

Her kan du bestille plakater med dit eget foto. 

Print selv plakater 

Bare rolig, du skal rent faktisk ikke selv printe din plakat. Du kan derimod få printet din plakat hos Bilka Fotoservice, hvor du bestiller dit eget foto trykt som plakat eller en anden type vægbillede. Det er professionelle medarbejdere hos CEWE, som står for selve printet. CEWE har vundet mange test for deres fotoprodukter. 

Når du har bestilt din plakat, bliver den kort tid herefter produceret og printet. Så du kan få den leveret hurtigt til din ønskede adresse eller afhentningssted. 
 

Plakattryk efter din smag 

Du har mange valgmuligheder i forhold til, hvordan din plakat bliver trykt. Vælg imellem:

 • Luksusplakat trykt på blankt eller mat fotopapir
 • Luksusplakat perlemor
 • Selvklæbende plakat
 • Stor plakat i XXL
 • Forstørrelser med ramme 

Guide: Hvilket vægbillede skal du vælge?

Ud over plakater tilbyder vi hos Bilka Fotoservice et stort udvalg af materialer og formater til alle typer af billeder - også til dit!

Her får du en guide til udvalgte materialer:

Foto på lærred er et af vores mest populære materialer. Her trykkes dit billede direkte på et rigtigt lærred. Lærredet er ikke-skinnende, og du kan derfor vælge denne type materiale, hvis dit billede skal hænge i direkte lys. Fås i op til 120x160cm. 

Alu-plade er et flot, lidt mere eksklusivt, materiale. Først fremkaldes dit motiv på fotopapir, hvorefter det sættes på en aluminiumsplade. Pladen har en semi-mat overflade og er bedst til rum med indirekte lys. Fås i op til 100x150cm.

Galleritryk er vores mest ekslusive materiale. Dit motiv trykkes bag 4 mm akrylglas, som forsegles med 3mm aluminium. Det har en skinnende overflade og hænger derfor bedst i rum med skygge. Fås i op til 100x150cm.

Er du på udkig efter noget andet, kan du også tage et kig på vores plakater (selvklæbende, luksus- og XXL-plakater), vægbillede på træ, akrylglas og mange flere. 
 

Vær kreativ med dine vægbilleder - lav en fotovæg

En fotovæg er en unik og personlig måde, hvor du kan vise dine flotteste fotos frem. En fotovæg er, som ordet også siger, en væg, hvor du udstiller en række af dine fotos.

Der findes mange forskellige måder at lave en fotovæg på. Hvis du har brug for lidt inspiration, så hjælper vi dig på vej med vores flerdelte vægdekorationer. Her har vi prædefineret nogle layouts, hvad enten du vil dele ét billede op i flere billeder, eller lave en collage af forskelige billeder til din væg. 

Få inspiration til dit næste fotoprojekt og kom i gang med dine personlige vægbilleder.

God fornøjelse.