Lav din egen fotobog

Lav en årbog med dine bedste billeder hos Bilka 

 • Personlig årbog
 • Perfekt at lave for hvert år i dit barns liv
 • Indsæt dine bedste billeder sammen med tekst
 • Kvalitetsvindende bog fra CEWE

Download bestillingssoftware her 

Det er blevet populært at lave sin egen årbog – og du har måske også gået og tænkt over, at du burde få gjort det samme? Her hos Bilka Fotoservice kan du heldigvis lave en CEWE FOTOBOG som din helt egen årbog, og du vil altid kunne slå op og mindes et særligt år i billeder og ord. Du kan lave din årbog i lige den størrelse du synes, der er passende. Vælg mellem forskellige størrelser, indbinding og antal sider og skab det smukkeste tilbageblik på et år i dit liv. 

Hvad er en årbog hos Bilka Fotoservice?

En årbog er en bog, du selv har lavet over begivenheder, store som små, som har betydet noget for dig i det forgangne år. Brug en fotobog som ramme for din årbog, og benyt dig af de superflotte designelementer, skabeloner og grafiske virkemidler, der kan få din årbog til at være et rigtig flot tilbageblik på et år i dit og din families liv. 

Her er et par gode tips til din årbog

 • Tag mange billeder i løbet af året. Gem dem i en mappe på din pc, så de er nemme at finde frem, når du skal lave din årbog.
 • Lav løbende din årbog. Det skal ikke være overstået på en eftermiddag, men det kan være et projekt, der gerne skulle være hyggeligt for dig. Nyd at gennemgå og udvælge de fotos, du vil have med i årbogen og nyd at årbogen kan se ud, præcis som du gerne vil have det.
 • Gør som mange af vores faste kunder og lav en årbog hvert år. En årbog er simpelthen det bedste vidnesbyrd om dig og din familie, og hvad året har budt på for jer.

I en årbog er der plads til både stort og små. Det er det, der betyder noget for dig, der skal have en plads i bogen. Og husk på at du ikke behøver at lave en årbog over det år, der lige er gået. Det kan også være over det år, I blev gift, året hvor junior kom til verden, eller noget helt tredje. Du kan tage årbogen frem og nyde et helt års dejlige minder, når du har lyst. Det skal nok blive en af dine yndlingsbøger!

Hvornår laver man en årbog eller temafotobog?

Når du laver din egen Bilka fotobog, så er det dig der bestemmer, hvordan den skal se ud. 

Du kan vælge at bygge den op omkring: 

 • Et tema, f.eks. konfirmandens liv
 • Barnets bog
 • En begivenhed, f.eks. bryllup, fødselsdag eller jul
 • En periode. Lav eksempelvis årbogen om året der gik
 • Udvalgte billeder, som du holder særligt meget af

Lige meget hvordan du vælger at bygge din foto- eller årbog op, så er der et utal af muligheder, der hjælper dig med at få et resultat, lige som du ønsker den.

Talrige muligheder når du laver en foto-årbog

Bilkas CEWE FOTOBOG fås i ni forskellige formater - fra størrelsen mini op til XXL. Hertil kan du vælge mellem op til fem forskellige indbindings- og papirtyper. 

Ved hjælp af den gratis, prisbelønnede software får du et utal af designmuligheder, som du kan supplere dine billeder med. Vælg mellem talrige Clip-arts, skabeloner og baggrunde, som du frit kan bruge, når du laver din billedbog.

Har du fået blod på tanden til at lave din egen årbog. Så klik dig ind på Bilkas Fotoservices side om fotobøger, og download vores gratis bestillingssoftware.

Rigtig god fornøjelse.