Konfirmationsinvitationer

Er du på udkig efter flotte og personlige konfirmationsinvitationer?

Så læs med her og se hvad vi tilbyder.

De unge mennesker træder snart ind i de voksnes rækker, som man siger, og det skal selvfølgelig fejres med en ordentlig fest. Venner og familie skal inviteres, og du har måske været ude at se efter nogle flotte indbydelser. Men… De er lidt kedelige, dem som man kan købe i butikkerne, så hvad gør du så? Du laver da dine egne indbydelser med dit eget billede af den flotte konfirmand trykt på!

Lav selv dine konfirmationsindbydelser med billede på

Det er ikke spor svært, tværtimod. Se her, hvordan du gør:

  • Vælg ’Konfirmationsindbydelser’ i menuen til venstre
  • Klik på ’Design her’ og vælg ’Konfirmation’ under ’Kategorier’
  • Vælg den skabelon, du gerne vil bruge til dine konfirmationsinvitationer eller vælg at fortsætte uden en designskabelon, hvis du helst vil designe det hele selv
  • Indsæt din tekst og dit eller dine billeder
  • Læg indbydelserne i varekurven og gør din bestilling færdig


Konfirmationsinvitationer leveres i pakker á 10 stk., og du modtager dem efter 3-5 hverdage. Og så er det ellers bare om at komme i gang med at skrive indbydelser.
 

Forslag til konfirmationsindbydelser

Vi har mange flotte skabeloner at vælge imellem, både når det kommer til hvilken type kort, du vil lave din invitation på, og hvilket design du skal vælge. Inden du går i gang, så gør dig nogle tanker om, hvilken stil du foretrækker og hvilket billede, du gerne vil have på. Hav disse ting in mente, når du hopper på DIY-bølgen og selv laver dine konfirmationsinvitationer:

  • Skal det være et foldekort eller et enkelt kort?
  • Hvilket billede skal der være på? Nogle vælger et billede af den flotte unge dreng eller pige, som han eller hun ser ud i dag, andre vælger en indbydelse med 2 billeder: ét fra da konfirmanden var lille, og et som han eller hun ser ud nu. Og det er da også meget sødt og symbolsk med de to billeder nu, hvor han eller hun er på vej til at blive voksen
  • Hvilken stil skal skrifttypen være? Skal der være farver, rammer og lignende på?

Vi har noget for enhver stil, så kig vores designskabeloner igennem og find den, der passer dig.
 

Pige og drenge-konfirmationsindbydelser

Er der forskel på invitationer til pige og drenge-konfirmander? Ja det kan der sagtens være. Rigtig mange piger vil gerne være med til at bestemme, hvordan dagen skal foregå, og hvordan indbydelserne, bordpynt osv. skal se ud. Måske har den unge pige en yndlingsfarve, som hun gerne vil have, går igen på indbydelserne og på pynten til festen. Det kan også være, at hun bare synes, at én type invitationer er pænere end en anden. Lad bare pigerne være med på råd, det er jo deres fest, og det gør dem så glade, at de har været med til at sætte rammerne. Og ofte har de rigtig god smag!  Drengene derimod, de er nok lidt anderledes i forhold til at have en mening om, hvordan en konfirmationsindbydelse skal se ud. De er nok nærmest ligeglade, mange af dem i hvert fald. Så der får du nok frie hænder.
 

Mere pynt til konfirmationsfesten

Hold den røde tråd i rammen omkring konfirmationen og lav også selv dine bordkort og menukort til festen. Også her kan du selv designe og indsætte dine egne billeder. Hvad siger du for eksempel til bordkort med billeder af den pågældende gæst? Så er der vist ingen tvivl om, hvor folk skal sidde henne, heller ikke selvom der er flere med det samme navn.

Mangler du den perfekte konfirmationsgave, eller skal festen gøres uforglemmelig? Forevig alle dine flotte billeder i en fotobog, som du enten kan give konfirmanden i konfirmationsgave med billeder fra hans eller hendes liv, eller I kan lave den sammen bagefter med billeder fra festen og af de flotte gaver.