CEWE Fotobøger og fremkaldelse

Kategorier

Fotobøger og fremkaldelse af billeder

Med Bilka Fotoservice får du altid det bedste ud af dine billeder. Det gælder uanset, om du har taget billederne med et digitalkamera, spejlreflekskamera eller din mobiltelefon. Genoplev de gode minder, sjove stunder og livets store øjeblikke med vores forskellige fotomuligheder.

Få mest ud af dine billeder

Du kan fremkalde dine fotos på mange måder med Bilka Fotoservice. Du kan lege med flere forskellige formater, hvor du blandt andet kan vælge det fotopapir eller materiale, der egner sig bedst til dine billeder. Vælg blandt andet mellem fotomuligheder som:

  • Vægbillede
  • Fotobog
  • Kalender

Du kan også fremkalde dine billeder i lige den kvalitet, du ønsker, eller lave et personligt kort, fotobog eller kalender. Med Bilka Fotoservice får du designmæssig frihed til selv at vælge, hvordan resultat skal blive. Det er kun dine kreative evner, der sætter grænserne.  

Sådan kommer du i gang

Når du benytter Bilka Fotoservice, har du mulighed for at bruge vores services på flere måder. Du kan enten bestille online eller benytte den gratis bestillingssoftware, som du kan downloade til din computer eller som app.

Hent app’en eller download softwaren. Indsæt dine billeder, vælg eventuelt et tema eller benyt en af de forskellige designskabeloner, og så er du i gang. Nemmere bliver det ikke. 

Download software

Udfold dine kreative evner

Når du har hentet app’en eller softwaren, starter den kreative proces. Var det noget med en fotobog, som du kan gøre personlig? Det er op til dig at bestemme, hvordan fotobogen skal se ud, hvilke billeder samt hvilken tekst, der skal være i den. Det er altså en bog, der er værd at tage frem igen og igen.

Lav din egen personlige fotobog

100% tilfredshedsgaranti

Med Bilka Fotoservice er du i trygge hænder. Når du har fanget det perfekte øjeblik i et billede, er vores fornemmeste opgave, at du bliver glad og tilfreds med slutresultatet.

Hvis du imod forventning ikke er tilfreds med dit produkt, hører vi meget gerne fra dig. I op til tre uger, efter du har modtaget ordren, har du fuld tilfredshedsgaranti. Bestiller du mere end tre eksemplarer, anbefaler vi dog, at du bestiller et prøveeksemplar først.