Bryllupsinvitationer

Lav selv jeres bryllupsinvitationer online

Kimer bryllupsklokkerne i det fjerne? Har I sendt bryllupsinvitationer ud? Eller har I ikke rigtig kunnet finde nogen, der faldt i jeres smag? Nu behøver I ikke lede mere! Her kan I bestille smukke og personlige bryllupsinvitationer med jeres eget udvalgte billede på. 

Skabeloner til bryllupsinvitationer

Du vælger selv, om du vil lave dine invitationer direkte på vores hjemmeside, eller om du vil downloade vores bestillingssoftware. Softwaren giver dig flest muligheder og er ganske gratis.
 

Tekst på jeres hjemmelavede bryllupsinvitationener

Bryllupsinvitationerne er noget af det første, I skal have på plads, når I har bestemt datoen og booket kirken. Hvis I er i god tid, kan I være nogenlunde sikre på, at alle de inviterede venner og familiemedlemmer kan komme - så jo før I inviterer, jo bedre. Kotumen er generelt, at man sender invitationerne ud ca. 3 måneder før, brylluppet skal stå. Har I fuldstændig styr på, hvad der skal stå på indbydelserne? Ellers kan I læse med her:

  • Hvem er invitationen til? Skriv meget gerne navnene på alle dem, der er inviteret med i stedet for f. eks. ’Familien Andersen’. Ellers kan det være svært at regne ud, om invitationen gælder hele familien eller de voksne uden børn
  • Hvad er de inviteret til? Flere brudepar vælger at blive viet i kirken for derefter at holde en reception og til sidste slutte det hele af med en middag og en stor fest. Hvad gør I, og hvad er gæsterne inviteret til?
  • Hvor og hvornår skal det foregå? Her skal der stå både adresse på kirken og stedet, hvor festen skal foregå samt klokkeslæt for begge dele
  • Husk også at skrive en SU-dato på
  • Sidst men ikke mindst: Hvem er bryllupsinvitationen fra? Her kan I slå to fluer med ét smæk ved at lave vores bryllupsinvitationer med jeres eget billede på. Så er der i hvert fald ingen tvivl om, hvem afsenderen er!

Husk på at det også er i teksten på jeres bryllupsinvitationer, at I kan slå tonen an, som skal kendetegne den store dag. Nogle par foretrækker at skrive en sjov tekst eller en tekst på vers, der tilkendegiver, at stemningen er lidt uhøjtidelig, selvom et bryllup er en stor begivenhed. Andre igen er mere til det traditionelle og højtidelige, og lader også dette skinne igennem på teksten på bryllupsinvitationen. Husk på at det er jeres store dag, så I skal gøre det, I har det bedst med.
 

Gør det selv bryllupsinvitationer er et stilsikkert valg

Og det er ikke spor svært. Vores hjemmeside og vores software er nem at finde rundt i, og I bestemmer stort set selv, hvor meget af bryllupsindbydelserne I vil designe selv. Støder I alligevel ind i problemer, er I altid velkomne til at kontakte vores dygtige kundeservice, som gerne hjælper jer med stort og småt.
 

Se også vores andre flotte fotoprodukter, I selv kan designe

Se vores flotte bordkort og menukort, som I også kan designe selv. Når det hele er overstået, og der er ryddet op efter festen, alle gaverne er pakket ud, og I har måske oven i købet været på bryllupsrejse, sidder I nok med en helt masse gode, sjove og stemningsfulde billeder. Hvad stiller I så op med dem? I laver selvfølgelig en smuk fotobog, hvor jeres billeder og eventuelt tekst bliver trykt direkte på siderne. Også her er der utallige designmuligheder, og I kan vælge mellem forskellige formater, omslag osv. En fotobog er et smukt og håndgribeligt minde om en fantastisk dag.