Bryllupsbog

Lav en smuk bryllupsbog med de bedste billeder fra jeres bryllup

Hvad kan være et bedre minde om en fantastisk dag i kærlighedens tegn end en stor, flot bryllupsfotobog med jeres smukke billeder trykt direkte på siderne?

Lav jeres egen bryllupsbog som et fotoalbum, hvor jeres udvalgte billeder uploades på vores hjemmeside og trykkes direkte på siderne. Der er plads til både tekst og forskellige slags pynt på siderne. Bogen er nem at lave, se blot her, hvordan du gør:

  • Download vores bestillingssoftware og vælg den type fotobog, I gerne vil lave
  • Vælg papirtype og indbinding
  • Lav din fotobog ved at indsætte dine billeder og tilføj eventuelt tekst. Vores software er nem at bruge, og hvis du har brug for det, guider vi dig hele vejen.
  • Du kan hele tiden se din fotobog i et preview. Hvis du ikke er tilfreds, kan du gå tilbage og lave det om.
  • Læg fotobogen i varekurven, når den er helt perfekt, og glæd dig til at modtage den
     

Planlæg jeres bryllupsbog

Der er nogle ting, der er rigtig gode at have på plads, inden I starter med at lave jeres bryllupsbog. Noget af det første, I bør gøre, er at få sorteret i alle jeres billeder fra dagen. Det kan godt tage lang tid, men det er heldigvis et rigtig dejligt stykke arbejde at udføre! Når I har besluttet jer for hvilke billeder, der skal med i jeres bog, opretter I en mappe på computeren til dem. Så er det på plads, og billederne er lige ved hånden, når I skal til at i gang.

Download vores bestillingssoftware. Det giver jer rigtig mange designmuligheder, når I skal lave bogen. Dernæst skal I gøre jer nogle tanker om, hvilke format bogen skal være i, og hvilken indbinding og papirkvalitet I ønsker. Lav bogen så flot som I synes, den bliver et helt unik minde, som I vil få glæde af i mange år frem.
 

Hvilke minder skal I gemme i bryllupsbogen?

I skal selvfølgelig have jeres flotteste og bedste pletskud fra dagen. Det er en god ide at høre venner og familie, der var med til festen, om de har nogle gode billeder, for I har nok selv brugt tiden på meget andet end at tage en masse billeder.

Lån billederne, kig dem igennem og udvælg de flotteste, sjoveste og mest stemningsfulde. Nogle brudepar foretrækker at lade billederne tale helt for sig selv, mens andre gerne vil tilføje bemærkninger til alle eller nogle af billederne. Det er en smags sag, og I skal selvfølgelig gøre det, I synes bedst om.
Udover at indeholde billeder af jer, selvfølgelig, og alle gæsterne, gaverne, det smukke veldækkede bord, så husk også at have billeder af kirken og fra kirken. I kan måske også tage billeder af de salmer, der blev sunget, af menukortet og af de sjove og søde sange, der blev sunget og taler, der blev holdt.

Husk på at I også kan lave personlige og flotte bryllupsinvitationer samt bord- og menukort her. Alle med jeres egne billeder og i det design, I ønsker.
 

100 % tilfredshedsgaranti

Vi ønsker, at du bliver rigtig glad for dine fotoprodukter. Derfor tilbyder vi 100 % tilfredshedsgaranti på din fotobog og på dine kort og invitationer. Kontakt vores kundeservice på telefon eller mail, hvis du ikke er tilfreds, så finder vi en løsning, der passer dig.