Soundbar og hjemmebiografer

Drømmer du om din helt egen hjemmebiograf med surround sound, så du kan se film med den lækreste lydkvalitet og få alle effekter med? Din drøm kan gå i opfyldelse med en soundbar fra udvalget på Bilka.dk, hvor du kan få et komplet surround system, der giver følelsen af at sidde i en biograf, når du ser film derhjemme. Find en billig soundbar her, og bestil den hjem med det samme med hurtig levering og fri fragt ved køb for over 1000 kr.

114 produkter
3.1-kanals soundbar 340 W med indbygget subwoofer
1.999 kr.
320 W - 2,1 kanaler - trådløs subwoofer
2.499 kr.
Ultron boomer cube Pro - Højttaler - til transportabel brug - 6 Watt (Total) - sølv
142 kr.
Urban Revolt Deci - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetooth - orange
343 kr.
Trust Tunebox - Højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetooth - rød
300 kr.
Trust GXT 658 TYTAN - Højttalersystem - 5.1-kanal - 90 Watt (Total) - sort
914 kr.

Lyden af en rigtig lækker hjemmebiograf med surround sound er en helt anden oplevelse, end når du bare ser film på almindelig vis på dit TV eller på din computer. Med en soundbar fra eksempelvis LG, Prosonic, Philips eller JBL er du sikret lyd af absolut højeste kvalitet, og du får alle de små detaljer og effekter med, der kan gøre hele forskellen for din oplevelse af filmen. Se vores mange forskellige soundbars her på siden, og bestil en billig soundbar hjem i dag. Du kan godt begynde at glæde dig allerede nu til din første filmoplevelse med surround sound hjemme i sofaen!

Få den unikke biografoplevelse hjemme i stuen
Hvis du er vild med at se film i biografen, så er en hjemmebiograf med surround system lige noget for dig! Med en professionel soundbar kan du skabe din helt egen biografoplevelse hjemme i stuen eller bruge det ekstra værelse i boligen til hjemmebiograf. En soundbar giver en mere komplet og intens oplevelse af lyden fra filmen, så du opnår den autentiske følelse af at sidde i biografen, selvom du egentlig bare sidder hjemme hos dig selv. Er du glad for film, er en soundbar et absolut must-have!

Køb en soundbar med surround sound online på Bilka.dk 
På Bilka.dk har vi mange forskellige soundbars til ethvert behov, og uanset hvilken af vores soundbars, du vælger, er du garanteret skarp lyd, når du afspiller dine yndlingsfilm. Brug gerne lidt tid på at klikke dig igennem de forskellige produkter her på siden, og læs om de forskellige soundbars, inden du vælger. På den måde får du den soundbar hjem, der bedst matcher dine ønsker og drømme til din kommende hjemmebiograf.


Når du har fundet den perfekte soundbar, der skal flytte hjem til dig og sikre dig knivskarp lydkvalitet i mange år ud i fremtiden, kan du bestille den hjem her på Bilka.dk. Vi har alt, hvad du skal bruge, for at få drømmen om en hjemmebiograf med surround sound til at gå i opfyldelse, og en lækker soundbar er første skridt på vejen. Køb din soundbar her på Bilka.dk, hvor du får hurtig levering til din bopæl eller til nærmeste varehus. Vi har 30 dages fuld returret på alle vores produkter, og vi glæder os til at sende din nye soundbar godt afsted til dig inden længe, så du snart kan komme i gang med at skabe den komplette hjemmebiograf fra bunden.