Multiroom højttalere

Hvad er Multiroom?

Multiroom betyder at du kan styre musikken i forskellige rum, uden ledninger der forbinder rummene. Musikken kan styres, så du selv bestemmer hvilken musik du vil høre i de forskellige rum. Du styrer hele systemet nemt fra din telefon eller tablet.

Samsung WAM - Wireless Audio Multiroom

Systemet består af to forskellige højtalere, højtaleren M5, og den større højtaler M7, begge højtalere fås i sort og hvid. Systemet kan også forbindes til udvalgte Samsung TV og soundbars. Højtalerne samles i en hub, der trådløst kan forbinde op til 16 multiroom højtalere. Højtalerne kan stå, ligge, eller vægmonteres, så højtalerne kommer til at være en naturlig del af rummet hvor de placeres.

LG Music Flow

Fra det øjeblik du træder ind ad døren, fortsætter LG MusicFlow med at afspille den musik, du lyttede til på hjemvejen. Dine enheder og højttalere synkroniserer med hinanden på et splitsekund – du skal ikke selv foretage dig noget.

Harman Kardon Omni

Harman Kardon Omni giver dig muligheden for at afspille trådløs lyd i alle rum i huset. Du kan spille en type musik i et rum og andre i et andet. Du kan gå fra det ene lokale til det andet, og lade musikken følge dig med blot et enkelt tryk på en knap.

Sony SRS

Men en eller flere højttalere i SRS serien kan du sætte dem sammen så de spiller den samme musik fra samme enhed. Let og praktisk og når du vil have samme musik i hele huset.

Sonos

Sonos er et app baseret musik system, der lader dig afspille alt dit musik, fra alle dine enheder. Sonos lader dig spille hvad du vil, i de rum du vil. Alt sammen over dit netværk.

0 produkter
Tilpas udvalget
×