Anlæg og højtalere

Her på siden finder du anlæg og højttalere fra Bilka. Bilka har masser af gode lydprodukter og her finder du den perfekte højttaler ligegyldigt om du skal spille op til fest i stuen med et anlæg, eller om du skal bruge en soundbar, der fuldender TV-oplevelsen. Bilka har også massere af bærbare højtalere og ghettoblasterer, der passer perfekt til børneværelset, på festival eller på stranden. Bilka har anlæg og højttalere fra mange forskellige mærker. 

 

Alle kendte mærker

Her på siden finder du alle de kendte mærker f.eks. Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic, Prosonic, Libratone, Bem, Tangent, JBL, Harman Kardon, Gear4, Logitech, Dantax, Denver, PURE, Nordklang, Pioneer, DaneOne, JVC, Beats By Dre, Sinox, SteelSeries og TDK.

Lyd til alle steder og alle tidspunkter

Hvis vil have trådløs lyd, hvor du let kan streame musik fra din mobiltelefon eller tablet direkte til højtaleren, helt uden brug af ledninger har, Bilka et stort udvalg der passer til dig: Trådløse højtalerer, højtalere du kan steame til, Bluetooth højtalere og Airplay højtalere. Hvis du vil tage musikken med mens du er på farten kan du let gøre det, men en af de mange bærbarer højtalere.

Hjemmebiograf – gør TV oplevelsen stører

Hvis du skal bruge lyden til at fuldende TV-oplevelsen har Bilka mange soundbar og sorund sound anlæg. Du kan få med eller uden subwoofer, lige fra budget standart løsningen, til den store pakke der inkludere blu-ray afspiller, og mange lyd enheder.

Radio – altid opdateret

Bilka har et bræt udvalg af radioer. Du finder alt lige fra den lille radio til køkkenet, kontoret, eller hobby rummet, til det store væghængte anlæg til stuen. Der er et bræt udvalg af teknologier alt lige fra DAB radioer, DAB+ Radioer, FM radioer, Internet Radioer og WIFI radioer. Du finder også mange Ghettoblaster du nemt kan tage med på farten, samtidigt med de passer perfekt ind på børneværelset.

Bærbarer højttalere

Bilka har et stort udvalg af bærbare højtalere. Du finder den rigtigt højtaler med batteri, hvad end du skal bruge en højtaler med Airplay, Bluetooth, eller bare et jack stik.

Musikanlæg og højttalere

Hvis du skal bruge et musikanlæg finder du et stort udvalg på Bilka.dk. Bilka har anlæg fra alle de kendte mærker. Bilka har anlæg med og uden dokning til iPhone, anlæg der kan vægmonteres, minianlæg og almenlige stereo anlæg. Du finder alt lige fra den simple ghettoblaster til designer anlægget.

Høretelefoner – Lyd på farten

Bilka har den rigtige lyd til dig mens du er på farten. Blandt vores store udvalg at høretelefoner finder du mange forskellige varianter. Bilka har høretelefoner med og uden mikrofon, som on-ear og in-ear.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies