Bærbare højttalere

115 produkter
Med hjul og håndtag
999 kr. 1.499 kr.
Fås i flere farver
1.999 kr. 2.499 kr.
Fås i 5 farver
Fås i flere farver
444 kr. 499 kr.
Fås i 10 farver
B: 45 x D: 43 x H: 106 cm
3.499 kr.
I en af de nye lækre sommerfarver.
1.299 kr.
8 times trådløs afspilning og med justerbart lysshow
349 kr. 449 kr.
I en af de nye lækre sommerfarver.
1.299 kr.
I en af de nye lækre sommerfarver.
1.299 kr.
Op til 8 timers spilletid.
150 kr.
Trådløs med bluetooth
199 kr.
Fås i 2 farver
Bærbar bluetooth højttaler
699 kr.

Nyd favoritnumrene fra en bluetooth højtaler, der kan tages med dig overalt. Så kan du lytte til musik både indendørs og udendørs, hjemme, på stranden, i parken, på fodboldbanen, alene, i selskab med vennerne, eller hvordan du end foretrækker, at musikken skal spille. Gå på opdagelse i sortimentet, og find den bluetooth højtaler, der bedst matcher dine behov. Vi har både små og store bluetooth højtalere fra kendte kvalitetsmærker som Nordklang, Libratone, Elipson, Prosonic, Logitech, Philips, SACKit og Sony. Er du på udkig efter en lækker bluetooth højtaler med formidabel lyd, er der derfor rig mulighed for at finde den perfekte bluetooth højtaler her i sortimentet. 

Er du vild med musik og god lyd? Så se også vores brede udvalg af musikanlæg, høretelefoner, soundbars og multiroom højtalere.

Trådløse højtalere
En bluetooth højtaler er en trådløs højtaler, der fungerer gennem avanceret bluetooth teknologi. Den er således nem at koble til eksempelvis telefonen, når du gerne vil skrue op for musikken til eksempelvis fest eller andre lejligheder, hvor I er mange, der gerne vil lytte til den samme musik. Bluetooth højtalere er bærbare højtalere, der kan tages med dig overalt, og nogle modeller er så små, at du nemt kan have dem med dig i tasken på daglig basis. Så har du altid mulighed for at sætte ekstra volume på yndlingsnumrene, hvis en lejlighed opstår i løbet af dagen.

Køb bluetooth højtalere online hos Bilka.dk
Hos Bilka elsker vi god lyd, og derfor ønsker vi kun at tilbyde det bedste i bluetooth højtalere til dig. Tag dig god tid til at kigge det store sortiment af bluetooth højtalere igennem, og køb en eller flere trådløse højtalere, der skal hjem til dig at bo. Du kan sagtens købe flere forskellige bluetooth højtalere. Måske én højtaler passer særligt godt ind hjemme i stuen, imens en anden højtaler er lige til at putte i lommen og tage med på farten. Uanset hvad dit behov er, har vi en bluetooth højtaler, der kan matche det.
Bestil din bluetooth højtaler online hos Bilka.dk i dag, og glæd dig til at modtage din nye højtaler inden for få dage. Du får fri fragt, når du bestiller for over 300 kr. til en Bilka, føtex eller NETTO nær dig, men du kan også sagtens få leveret lige til døren hjemme hos dig selv, hvis det er det, du ønsker. Hos Bilka.dk er mulighederne mange, og vi glæder os til at modtage din bestilling og sende din ønskede vare afsted til dig.