Tilbehør til sportsure

Ønsker du dig et sportsur fra Garmin, så kan du finde et bredt udvalg på Bilka.dk. Her er der både ure og urremme i mange forskellige farver og størrelser, så du kan få præcis det ur, som matcher din personlige stil.

Forbedr din aktive hverdag med et ur fra Garmin

Hvis du har en aktiv livsstil, så vil du opleve mange fordele med et sportsur. Med et sportsur vil du på en smart og effektiv måde kunne holde øje med dine aktivitetsmål, kalorieforbrænding, søvn m.m. Du vil få en fantastisk makker til at holde din motivation højt.

På Bilka.dk kan du finde lækre sportsure fra Garmin. Med et ur fra Garmin kan du holde øje med din form og dine fremskridt. Du kan blandt andet registrere dine skridt og de kalorier, du indtager i løbet af dagen, samt måle din puls. Derudover kan du indstille dit ur til at vise notifikationer fra din telefon, og du kan også styre musikken fra dit Garmin ur.

Du kan også finde ure fra Garmin med GPS-funktion, som er for dig, der elsker en aktiv hverdag og ture i naturen. Med et ur med GPS kan du nemt have styr på din rute, også i mere udfordrende omgivelser og terræn. Her har du stadig de klassiske funktioner som pulsmåler og skridttæller, men du kan blandt andet også måle højden over havet med uret.

Flotte ure til børn fra Garmin

På Bilka.dk kan du finde ure fra Garmin til både børn og voksne. Urene fra Garmin til børn er egnet til at svømme med og har et udskifteligt batteri med op til et års batterilevetid. Med disse ure kan børnene få adgang til sjove, små spil og eventyr ved at gennemføre 60 minutters daglig aktivitet. Med en app på forældrenes telefon er det muligt at se skridt, søvn og aktive minutter.

Se alle vores moderne smartwatches fra flere mærker som Apple og Huawei.

Opgradér dit ur med en smart rem 

På Bilka.dk kan du få et bredt udvalg af urremme fra Garmin, så du kan personliggøre dit ur. Du finder remme i mange forskellige størrelser og farver, så du har rig mulighed for at finde en rem, som matcher din smag.

Når du handler på Bilka.dk har du ubegrænset returret, så længe dine varer er intakt og i original emballage. Du kan enten sende dine varer, eller returnere i din nærmeste Bilka.